Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΛΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ

Όταν μεγαλώνει η παραγκούπολη του ελληνικού ποδοσφαίρου κ μέσα στους τρεις τις αγέρωχης χαβούζας μπαίνει κ τέταρτος τότε η κατάσταση μπερδεύετε κ χρίζει κάποιας τάξης. Μια τάξη που όλα δείχνουν ότι θα την φέρει ο γνωστός κ μη εξαιρετέος αρχή παραγκάρχης Μπεος. 

Η κατάσταση στην παράγκα έχει μπερδευτεί εξαιρετικά με τα όσα συμβαίνουν στον Βαζελο κ στην Κούλα. 
Ο Βαζελος με τους μεγαλομετόχους του να μαλώνουν για το ποιος θα βάλει η δεν θα βάλει το χέρι στην τσέπη, η Κούλα με τα χρέη να την πνίγουν κ τον Χιμενεθ να κλαίγετε κ να απειλεί τους συγκάτοικους τις παράγκας ότι δεν θα ανεχτεί παιχνίδια κατά της Κούλας το χάος είναι πλέον προ των πυλών.
Ο Γαύρος φυσικά αναπαύεται κ απολαμβάνει την μονοκρατορία του στην παράγκα. 
Κ κάπου εκεί έρχεται ο απίθανος Μπεος να τα βάλει όλα σε μια τάξη, ως τίμιος γείτονας της παράγκας. 
Όχι δεν κάνω πλάκα ο άνθρωπός είναι αγνός όσο κ το συνετεράκι του ο Μαρινακης, τόσο καθαρός που υποσχέθηκε στον Χιμενεθ ότι θα μας κερδίσει με 2 - 0 για να του αποδείξει την τιμιότητα του. Ευτυχώς που υπάρχει αυτός ο τίμιος άνθρωπός κ θα βάλει μια τάξη στην έρμη παράγκα των τριών που έγινε πλέον τον τεσσάρων..
Μεγαλώνει η παραγκουπολη με τον ίδιο ρυθμό που μεγαλώνουν κ στης αναδυόμενες χώρες. Επιτέλους αδέρφια ήρθε ο Μπεος κ γίναμε η αναδυόμενη παράγκα του ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου