Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ!!!

Αύριο Σάββατο ο Δικέφαλος δίνει άλλο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στις 19:00 το απόγευμα στο παλατάκι, κόντρα στην ομάδα του Ηλυσιακού. 
Μπορεί ο αντίπαλος να μην έχει την αίγλη πχ του βάζελου η του γαύρου, δεν παύει όμως να είναι μια επικίνδυνη ομάδα η οποία παλεύει για την σωτηρία της.
Εμείς από την πλευρά μας χρειαζόμαστε οπωσδήποτε την νίκη για να κάνουμε ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση της 3 θέσης και γιατί όχι και στην έξοδο μας στην Ευρωλίγκα... 
Γι αυτό η παρουσία όλων μας είναι επιβεβλημένη...Δεν υπάρχουν δικαιολογίες...
Πρέπει να είμαστε εκεί για να βοηθήσουμε την ομάδα του Σ.Μαρκόπουλου τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά...
Ελπίζω αυτή την φορά οι τζαμπατζίδες να κάτσουν σπίτι τους και να μην ξαναδούμε σε ακόμη ένα παιχνίδι να κόβονται μόλις 1600 εισιτήρια την στιγμή που μέσα στο γήπεδο υπάρχουν πάνω από 5000 άτομα...
Το τζάμπα κύριοι πέθανε!!!Αγαπάς την ομάδα σου?Απόδειξέ το!!! Άλλωστε ρε παιδιά ήμαρτον 10  ευρώ είναι το εισιτήριο...Όλοι εκεί και με την νίκη!!!Γιατί ΠΑΟΚ είμαστε σε όλα τα αθλήματα!!!
 
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ για το αυριανό ματς αναφέρει:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από το πρωί της Πέμπτης 31 Μαρτίου 2011 θα διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Ηλυσιακός που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο 2 Απριλίου 2011 και ώρα 7μ.μ, για την 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Μπάσκετ ΟΠΑΠ της Α1.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ καλεί όλους τους φιλάθλους να συμπαρασταθούν και να στηρίξουν τη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας, ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ τα εισιτήριά τους και παράλληλα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να υπερασπιστούμε και να προστατεύσουμε τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ, για να μην είναι ποτέ ξανά μόνη της η ομάδα μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Η γενική είσοδος είναι 10€.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τη θύρα των επισήμων είναι...
50€ (VIP 1 & 4),  100€ (VIP 2 & 3).

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από τα γραφεία και την "μπουτίκ" της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena ως εξής...
Πέμπτη - Παρασκευή (10.00 - 20.00)
Σάββατο (2/4) από τις 12.00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου