Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!!!

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης θα γίνει το βράδυ της Δευτέρας ευρεία σύσκεψη ενόψει του αγώνα της Τετάρτης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν σκέψεις να επιστρατευτεί το ελικόπτερο, για να μπορεί να ελεγχθεί καλύτερα η περιοχή της Τούμπας.

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν... Κάπως έτσι φαίνεται πως σκέφτηκαν οι αστυνομικές Αρχές της συμπρωτεύουσας και ετοιμάζουν τα πλάνα τους προκειμένου να αποφευχθεί το οποιοδήποτε παρατράγουδο κατά τη διάρκεια της άφιξης, της παραμονής και της αποχώρησης της αποστολής του Ολυμπιακού από την πόλη.
Τα μέτρα ασφαλείας αναμένονται να είναι δρακόντεια και αν λάβουμε υπόψη το πρόσφατο παρελθόν και την επίσκεψη του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μπορούμε εύκολα να διαπιστώσουμε ότι όταν η Ελληνική Αστυνομία θέλει όλα μπορεί να γίνουν... άψογα. Η Αστυνομία από της πρώτες ώρες της Τετάρτης θα βρίσκεται στο πόδι και η περιοχή γύρω από το γήπεδο της Τούμπας θα θυμίζει... αστακό.
Όπως είχε συμβεί και στους αγώνες του καλοκαιριού για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ η λαϊκή αγορά που λειτουργεί κάθε Τετάρτη στην Τούμπα, δεν θα λειτουργήσει προκειμένου η Αστυνομία να βρίσκεται από νωρίς στη γύρω περιοχή με όλες τις δυνάμεις της. Οι δρόμοι γύρω από το γήπεδο θα αποκλειστούν τη στιγμή που η ερυθρόλευκη αποστολή θα φτάνει στο γήπεδο.
Ο ένας και μοναδικός σκοπός της Αστυνομίας είναι να αποκλείσει κάθε πιθανότητα να έρθουν σε απόσταση αναπνοής οι φίλαθλοι του Δικεφάλου με το πούλμαν που θα μεταφέρει τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού. Μάλιστα, για αυτό το σκοπό ενδέχεται να πετάξει ελικόπτερο της Αστυνομίας, ώστε να υπάρχει καλύτερη εκτίμηση της κατάστασης.
Η αστυνομική δύναμη θα βρίσκεται και στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή του Ολυμπιακού, καθώς θα υπάρχουν δύο κλούβες των ΜΑΤ. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι Ερυθρόλευκοι αρχικά είχαν κλείσει να μείνουν στο «Μακεδονία Παλλάς», αλλά αποφασίστηκε τελικά να μεταφερθεί ο τόπος διαμονής στα ανατολικά της πόλης. Όλα αυτά, λοιπόν, για ένα παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

πηγή gazzetta.gr

1 σχόλιο:

  1. Αδερφέ επειδή ξέρω, έρχονται απο χαβούζα ΜΑΤ και μηχανοβιοι. Ολοι οι συνδεσμοι να ξερουν και να γνωρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή