Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΤΟΥ ΒΙΚΕΛΙΔΗ

Οι γνωστοί τραμπουκισμοί, οι αλητείες και οι επιθέσεις εις βάρος των παικτών του Δικεφάλου δεν έλειψαν στο γήπεδο του Άρη. Μάλιστα χθες οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» είχαν και διαγωνισμό ρίψης μπουκαλιών ρετσίνας όπως μπορείτε να παρατηρήσετε και στις φωτογραφίες. Ευτυχώς αυτοί που έριξαν τα μπουκάλια δεν… ήταν καλοί στον στόχο τους, αλλιώς σίγουρα τώρα θα μιλούσαμε σε άλλη βάση και φυσικά σε σοβαρούς τραυματισμούς. Κάθε χρόνο τα ίδια…
«Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να γίνει κάτι;», είχε αναρωτηθεί με δηλώσεις του πέρσι ο Κώστας Χαλκιάς μετά τα όσα συνέβησαν στο περσινό ματς τους πρωταθλήματος ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο του πρώτου.
Λες και.. το ήξερε ο διεθνής τερματοφύλακας και φέτος έπεσε θύμα των αλητών της κερκίδας στο Χαριλάου, αφού δέχτηκε αντικείμενο την στιγμή που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για την προθέρμανσή του. Αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει και να χρειαστεί να αποχωρήσει στα αποδυτήρια, να  του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και να επιστρέψει μετά από δέκα λεπτά στο γήπεδο.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν σταμάτησαν να δέχονται χθες προκλήσεις από τις εξέδρες του γηπέδου και απορίας άξιο είναι αν θα υπάρξει κάποια τιμωρία για όλα όσα έγιναν χθες στο Χαριλάου.


Οι οπαδοί του Άρη από την πρώτη στιγμή που μπήκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο, από την προθέρμανση κιόλας, έριχναν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, και ό,τι είχαν στα χέρια τους. Η βροχή αντικειμένων έθεσε σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών αλλά και όλων των μελών της αποστολής του Δικέφαλου.
Κέρματα, αναπτήρες και όχι μόνο, καθώς δεν ήταν λίγα τα μπουκάλια που έριξαν οι οπαδοί του Άρη με στόχο να τραυματίσουν τους παίκτες του ΠΑΟΚ!
Είναι χαρακτηριστικές οι δύο φωτογραφίες που δημοσιεύουν τα ΣΠΟΡ με το μπουκάλι ρετσίνας να ίπταται με στόχο τον Σαβίνι και ένα άλλο να το κρατάει με απορία ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Αλήθεια τα έγραψε κανείς όλα αυτά στον φύλλο αγώνα; Πώς θα αντιδράσει η αθλητική δικαιοσύνη που σε έναν ακόμα αγώνα οι οπαδοί γηπεδούχου ομάδας επιτίθενται σε παίκτες του ΠΑΟΚ; Ένας ΠΑΟΚ που την Τετάρτη καλείται να παίξει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου χωρίς τον κόσμο του. Τον κόσμο του που δεν έχει δημιουργήσει φέτος το παραμικρό μέσα στον αγωνιστικό χώρο και καλείται να πληρώσει για τους λάθους χειρισμούς της αστυνομίας στο Βόλο, έξω από το γήπεδο και αρκετή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Και για τα πραγματικά αίσχη οι άλλοι μένουν ατιμώρητοι.

πηγή Σπόρ του Βορρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου