Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ, Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙ...


Τα σημάδια τα βλέπαμε αλλά κανείς δεν τα ανέλυσε. Οι πολλοί «εύκολοι» τραυματισμοί, μας είπαν την αλήθεια.


Η καλοκαιρινή προετοιμασία, ή μάλλον, η μη καλοκαιρινή προετοιμασία, ευθύνεται για το χάλι που έχει η ομάδα αυτήν την στιγμή.

Όσο μπορούσαν κάποιοι ποδοσφαιριστές πήραν στην πλάτη τους τον Δικέφαλο και τον πήγαν μέχρι ένα σημείο.

Με μαθηματική ακρίβεια ο Π.Α.Ο.Κ. θα βγει στην Ευρώπη αλλά θα αναγκαστεί να ξαναπεράσει ό,τι πέρασε και την χρονιά που τελειώνει.

Ο Γολγοθάς θα ξεκινήσει από τα μέσα του καλοκαιριού και ολόκληρος ο προγραμματισμός θα βασιστεί πάνω στην πρόκριση στην φάση των ομίλων του Europa League.

Αυτό φυσικά θα επιβαρύνει τους ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα πάλι στο ίδιο όπως και φέτος χρονικό σημείο να «κλατάρουν»!!

Ένας μόνο τρόπος υπάρχει για να αποφύγουμε μια ακόμη αποτυχημένη χρονιά και μιλώ για αυτήν που έρχεται. Η αλλαγή του ρόστερ σε μεγάλο βαθμό.

Διότι όποιος πιστεύει, ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν για ακόμη έναν χρόνο, δουλεύοντας στα κόκκινα, παίκτες όπως ο Γκαρσία, ο Ίβιτς, ο Κοντρέρας, ο Λίνο, ο Μουσλίμοβιτς, ο Χαλκιάς και άλλοι, μάλλον δεν ξέρει τίποτα από ποδόσφαιρο.

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι πρέπει να φύγουν οι ποδοσφαιριστές που ανέφερα ή για να είμαι σαφής, δεν σημαίνει ότι πρέπει να φύγουν όλοι από τους ποδοσφαιριστές που ανέφερα.

Ο Γκαρσία για παράδειγμα δεν μπορεί μέσα σε μία χρονιά να αντικατασταθεί ως ο φυσικός ηγέτης αυτής της ομάδας.

Άλλωστε ο άνθρωπος ξέρει ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσα σε μία χρονιά και για αυτό προ ημερών είπε ότι πρέπει σιγά σιγά οι άνθρωποι της διοίκησης να ψάχνουν για τον επόμενο!

Βέβαια όλα αυτά είναι δουλειά και του προπονητή. Αν υποθέσουμε ότι ο προπονητής του ΝΕΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ακόμη δεν έχει επιλεγεί,(κακώς), τότε το βάρος πέφτει στην διοίκηση.

Ας μας συγχωρήσει ο Παντελής Κων/νίδης αλλά όταν μιλάμε για διοίκηση και προγραμματισμό τουλάχιστον σε αγωνιστικά θέματα, στο μυαλό μας έρχεται ο Πρόεδρος της ομάδας .

Οπότε και για να μην το κουράζουμε το θέμα. Πάρτε Προπονητή με πι κεφαλαίο, Υπεύθυνο αγωνιστικού με Ύψιλον κεφαλαίο, για να μην παίρνουμε εμείς ολόκληρη την επόμενη χρονιά κολλύρια και αντικαταθλιπτικά.

Όσον αφορά το χθεσινό αγώνα ο Δικέφαλος έδειξε μια από τα ίδια. Μια ομάδα που θέλει αλλά δεν μπορεί...Μια ομάδα που ναι μεν μπορεί αλλά δεν ξέρει πως να το καταφέρει...Μια ομάδα χωρίς πλάνο και κακό στήσιμο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αλήθεια τι ήθελε να πει ο ποιητής όταν μίλησε για κάψιμο του Κλάους? Προσωπικά και εγώ θεωρώ πως ο μικρός πρέπει σταδιακά να πάρει αγώνες προκειμένου να καθιερωθεί στην 11άδα, αλλά ρε Μάκη θα μας τρελάνεις?

Πόσο χειρότερα μπορεί να παίξει από τον Βόσνιο και τον Δημητράκη από την Πολίχνη? Εξάλλου εσύ τον έχρισες βασικό, σε ξελάσπωσε, και τον έφαγε ο μαύρος πάγκος αμέσως μετά την επιστροφή του εραστή της θλάσης...

Εδώ σε θέλω να χεις κάκαλα... Τι πάει να πει όνομα, βαρύ συμβόλαιο κλπ? Θα παίζει αυτός που αξίζει και όχι αυτός που πρέπει επειδή κάποιος μας το σφύριξε...

Αμ το άλλο με τον Αρίας? Αν δεν χτυπούσε ο Γκαρσία δεν θα τον βλέπαμε ούτε ζωγραφιστό...

Μήπως γιατί στον Ατρόμητο σας εξέθεσε με την εν γένη παρουσία του? Αλλά και χθες δεν ήταν άσχημος αντίθετα θα έλεγα...Από αυτό τον Βιτόλο που βλέπω μετά τον τραυματισμό του καλύτερος ...

Ρε παιδιά αυτός ο Αντελίνο που χάθηκε ποδοσφαιρικά? Απο πότε έχει να παίξει λίγο μπάλα? Έχει κλείσει η μεταγραφή του και φοβάται μην χτυπήσει η άνθρακας ο θησαυρός και έχει πέσει σε βαθιά κατάθλιψη?

Και αφού το βλέπεις να τυραννιέται το παλικαράκι, γιατί δεν βάζεις τον Κούτσια να πάρει και αυτός κάνα ματσάκι στα πόδια του?

Είδατε χθες εκτίναξη στα 38 του χρόνια ο Χαλκιάς στο 90’? Προσωπικά δεν θυμάμαι άλλη τέτοια απόκρουση στο γάμα από τον Χαλκιά...Μπράβο του...Να λέμε και τα καλά, όχι μόνο τις κουνελιές...

Τελικά όποιος έλεγε ότι ο Ετό είναι ίδιος Λίνο από τα δεξιά, πόσο δίκαιο είχε...

Βρε τ αγόρι μου μπουκάλι με νερό στο σπασουάρ μέσα στο σορτσάκι? Ήμαρτον!!! Τέτοια ενέργεια δεν έχει γίνει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο...


Τι το ήθελες ρε μάγκα το μπουκάλι με το νερό? Πήραν φωτιά τα φρύδια σου? Και να έπαιζες και λίγο μπαλίτσα πάει στο κόρακα...

Και πήρε και κίτρινη κάρτα... Άντε να δω τώρα τι θα σκαρφιστεί ο Μπαλάφας προκειμένου να τον ξεπεράσει εκ νέου...Άντε και με κάνα 2λιτρο κοκακόλας στο επόμενο...

Τέλος θα ήθελα να πώ ένα μεγάλο RESPECT στα 100 αλάνια της κούλας που με το έτσι θέλω έβαλαν την αποστολή της ομάδας τους να πάει στο γήπεδο, όχι με το πούλμαν, αλλά με ταξί!!!



Προσκηνώ την ενέργειά τους αυτή και κλαίω και μόνο στην ιδέα να βάζεις στο πίσω κάθισμα τον Μαστρωκάστα, τον Λύμπε και τον Καφέ...

Ρε τι άλλο θα δούνε φέτος τα ματάκια μας.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου