Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!!ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ PLAY OFF...MIA ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 250.000 € τιμώρησε η  πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον ημιτελικό αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ. Εφέσιμη η ποινή.
Παρουσία των φίλων του θα δώσει ο ΠΑΟΚ τα εντός έδρας παιχνίδια των αγώνων κατάταξης, καθώς την  ποινή της μιας αγωνιστικής θα την εκτίσει την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Κέρκυρα.

Το σκεπτικό της επιτροπής είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο Δικέφαλος δεν θεωρήθηκε υπότροπος, με αποτέλεσμα η τιμωρία να είναι μία αγωνιστική και όχι δύο όπως προβλέπεται σε αυτή την περίπτωση.

Να τονίσουμε πως η συγκεκριμένη ποινή είναι εφέσιμη και το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ ήδη προσανατολίζεται στο να καταθέσει έφεση.

Η τεράστια όμως ζημιά για την ομάδα είναι το χρηματικό πρόστιμο των 250.000 €, το οποίο αν παραμείνει ως έχει και σε συνδυασμό με τα προηγούμενα φετινά πρόστιμα,  δείχνει άλλη μία πληγή που πρέπει να κλείσει άμεσα για το καλό της ομάδος.


Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ.156/4-4-2011 απόφασή της επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και χρηματική ποινή διακοσίων πενήντα χιλιάδων (250.000) ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος της 16-3-2011, ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ)».

πηγή baladoros.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου