Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ DIONTE CHRISTMAS(IS A BULL)

Και το όνομα αυτού Dionte Christmas...Ο Αμερικανός γκαρντ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με το Περιστέρι. Ο Μαρκόπουλος ήθελε έναν παίκτη ο οποίος να έχει εμπειρία από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και για αυτόν το λόγο, αποκτήθηκε ο Κρίστμας, ο οποίος φέτος φόρεσε τη φανέλα της τσεχικής Νίμπουργκ, ενώ πριν ήταν στην Τουρκία και τη Μερσίν.



Ο Κρίστμας αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Τεμπλ, έχοντας εξαιρετικές σεζόν οι οποίες του «εξαργύρωσαν» ένα συμβόλαιο στο NBAκαι στους Φιλαδέλφια 76ers.

Η καριέρα του στο κολλεγιακό μπάσκετ ξεκίνησε το 2005, όταν στην πρώτη του σεζόν είχε μέσο 2,6 πόντους, αλλά στη συνέχεια, αναδείχθηκε σε ηγέτη του Τεμπλ. Την αμέσως επόμενη σεζόν είχε μέσο όρο 20 πόντους και το 2007-2008 τελείωσε τη χρονιά με μ.ο.19,7 πόντους. Την τελευταία του χρονιά στο Τεμπλ είχε 19,5 πόντους μέσο όρο και υπέγραψε συμβόλαιο στη Φιλαδέλφεια.

Τη σεζόν 2009-10 αγωνίστηκε στο Ισραήλ με την Χάποελ Αφούλα και σε 13 αγώνες πρωταθλήματος είχε κατά μέσο όρο 19,5 πόντους, ενώ το καλοκαίρι του 2010 συμμετείχε στο καμπ των Σακραμέντο Κινγκς.

Μέχρι πριν λίγες ημέρες αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα Τσεχίας με τη Νίμπουργκ με  την οποία συμμετείχε στο πρωτάθλημα Τσεχίας (1,3 πόντοι, 1,3 ριμπάουντ σε 4 αγώνες), στο Eurocup (6,3 πόντοι, σε 3 αγώνες) και στην Λίγκα της Αδριατικής (8,5 πόντοι). Την σεζόν 2010-11 πάντως είχε ξεκινήσει από το Τουρκικό Πρωτάθλημα, όπου με την φανέλα της Μερσίν είχε 12,6 πόντους.

Θαυμάστε τον νέο παίκτη του ΠΑΟΚ σε πλήρη δράση...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου