Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ...ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ!!!

Όταν λέμε ΠΑΟΚ παντού σε όλα τα αθλήματα, πρέπει και να το εννοούμε... Δυστυχώς όμως κάποιες φορές αμφιβάλω με αυτά που βλέπω και αναρωτιέμαι το γιατί...

Σήμερα (4/5/11) η ομάδα μπάσκετ του Δικέφαλου δίνει ένα πάρα πολύ σημαντικό αγώνα εκτός έδρας με την Καβάλα και με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση της στους 4 του Ελληνικού πρωταθλήματος, όπου εκεί με πλεονέκτημα έδρας θα διεκδικήσει την 3η θέση που οδηγεί στην Euroleague της επόμενης περιόδου.

Την ίδια σχεδόν στιγμή κάποιοι αποφάσισαν να διοργανώσουν ένα forum, μια γιορτή για τους χορηγούς της ομάδας ποδοσφαίρου. Μια εκδήλωση στην οποία θα δώσουν το παρόν η διοίκηση του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, οι χορηγοί, δημοσιογράφοι, ΜΜΕ και φίλαθλοι της ομάδας.

Γιατί έπρεπε να γίνει σήμερα αυτή η εκδήλωση την ίδια μέρα με έναν τόσο σημαντικό αγώνα?

Δεν υπάρχουν άλλες ημερομηνίες για να γιορτάσει η ΠΑΟΚτσίδικη οικογένεια την καλή συνεργασία με τους χορηγούς της?

Προσωπικά δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους κινήσεις...Από την στιγμή που η ομάδα μπάσκετ είναι ένα βήμα πριν την πρόκριση στα τελικά του Πρωταθλήματος, είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να στηρίξουμε την προσπάθεια των παιδιών αυτών που παρά τα προβλήματα και τις αντίξοες συνθήκες μας έχουν κάνει περήφανους με την απόδοση τους.

ΠΑΟΚ είμαστε σε όλα τα αθλήματα. Δεν γίνεται κάποιοι με τέτοιες ενέργειες να υποβαθμίζουν, έστω και άθελα τους, την προσπάθεια του μπασκετικού τμήματος.

Αντίθετα θα έπρεπε να είναι δίπλα στην ομάδα σε ένα σημαντικό εκτός έδρας αγώνα.
Για σκεφτείτε πως θα φαίνονταν προς τα έξω αν σε αυτό τον αγώνα, στην γενέτειρα του Θ.Ζαγοράκη ήταν και ο ίδιος εκεί...

Μπορεί σε κάποιους από εσάς όλα αυτά να φαίνονται αστεία η ασήμαντα, όμως δεν είναι έτσι αδέρφια.

Ακόμη και η πιο μικρή λεπτομέρεια μπορεί και κάνει την διαφορά...Γι αυτό πρέπει να τα λέμε όλα και να  στηρίζουμε όλοι μας και το μπασκετ που τόσο μας έχει ανάγκη... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου