Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΤΟ SITE ΤΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!!!

"Με χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την εκ νέου έναρξη της ιστοσελίδας του συνδέσμου στην νέα μας διεύθυνση www.paok-kordelio.com. Βεβαίως και το συγκεκριμένο γεγονός δεν σημαίνει ότι έχουμε παρατήσει την διαδικασία επανέναρξης της παλιάς ιστοσελίδας του συνδέσμου, που έκλεισε κάτω από αδιευκρίνιστες και ασαφείς διαδικασίες. Κάτι που θα πράξουμε μέχρι της τελικής δικαίωσης μας και πλήρους διαλεύκανσης της..
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την συμπαράσταση που μας παρείχε και να του υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας , κάτι που κάνουμε αδιάλειπτα επί 38 χρόνια. Δεσμευόμαστε λοιπόν προς τους καθηγητές της ρουφιανιάς και της ντροπής ότι θα είμαστε πάντα εδώ απέναντι τους όποτε και αν προσπαθήσουν να κάνουν κακό στην αγαπημένη μας ομάδα και να τους απαντάμε ανάλογα, με τον τρόπο που ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

Υ.Γ. Με τεράστια αγωνία το πανελλήνιο όπως και εμείς περιμένουμε την επόμενη ένσταση σας από ότι ακούμε κάτι ψήνεται εις την αυτοκρατορική αυλή. Τελικά να μπουλντόγκ κανείς ή να μην μπουλντόγκ, ιδού η απορία να προχωρήσει ο σλομπονταν ή τίγκα η πιτσαρία??

Υ.Γ. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την τεραστία βοήθεια σας στην ταχύτερη και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάδοση της ανακοίνωσης μας για τα πεπραγμένα αυτού του <<υπερήφανου σωματείου>>, ήταν μάνα εξ ουρανού ξέρετε εσείς από αυτά . Επίσης να σας ευχαριστήσουμε για την τάχιστη δικαίωση μας για το τι εστί ρουφιάνος, πλέον έχετε ανεβάσει την έννοια σε άλλο επίπεδο τυφλά να έχει ο Άρτεμης.


Τέλος αφού καλωσορίσουμε τα 3 νέα μέλη στην διοίκηση της ΠΑΕ . ΠΑOΚ και τους ευχηθούμε καλή τύχη..
Με απορία περιμένουμε ποιο θα είναι το επόμενο τρικ των "ένθερμων ΠΑΟΚτσηδων" ραδιοφωνατζηδων για τον αποπροσανατολισμό του κόσμου από τον στόχο των πλει-οφ. Είμαστε βέβαιοι ότι δεν έχουν τα κότσια να προτρέψουν τον κόσμο να δεχτεί την ήττα στην τούμπα από τον Βαζελο , όπως έκαναν χωρίς φραγμούς το 2004. Άρα μάλλον θα αρκεστούν σε τζουφια πυροτεχνήματα και προσπάθεια διχασμού μέσω προσώπων του παρελθόντος για να ικανοποιήσουν προσωπικά τους πάθη και επιθυμίες.
Όλοι μαζί στα γήπεδα που δίνουν οι ομάδες μας στα πλει- οφ γιατί οι αγώνες κερδίζονται μόνο μέσα από εντάσεις και όχι ενστάσεις..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου