Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ...

Στο τέταρτο επιχειρηματικό φόρουμ που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να βραβεύσει τους χορηγούς της έδωσε το «παρών» κι ο Οντέι Αλ Σαμαρί, ο οποίος εκπροσωπούσε τον αραβικό όμιλο, ο οποίος ενδιαφερόταν κατά το παρελθόν να επενδύσει στον «Δικέφαλο». Μαζί του ήταν κι ο συνεργάτης του, Αλί.

Μόλις μπήκε στην αίθουσα, ο Οντέι κατευθύνθηκε εκεί που καθόταν ο Θόδωρος Ζαγοράκης κι οι συνεργάτες του .Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν παίκτες και προπονητικό τιμ, ενώ πρώτος έφθασε στο ξενοδοχείο Νικόπολις ο Μπάνε Πρέλιεβιτς, ο οποίος πρόσφατα μπήκε στη διοίκηση της ομάδας.

Ο Οντέι δε θέλησε να μπει μπροστά και να φωτογραφηθεί. Εμεινε μακριά από τα φλας της δημοσιότητας, αλλά σε δηλώσεις του (αφού συνομίλησε πρώτα με τον Θόδωρο Ζαγοράκη και τον Πάνο Ραπτόπουλο)  τόνισε ότι «ο κόσμος πρέπει να κάνει λίγη ακόμη υπομονή. Δεν αφήσαμε το πρότζεκτ για τον ΠΑΟΚ. Δε θέλω να πω περισσότερα, θα μιλήσουμε στον κόσμο όταν έχουμε κάτι ουσιαστικό να τους πούμε. Εχουμε όραμα για τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ότι βρίσκεται η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου σε εξέλιξη και τα χρονικά περιθώρια που υπάρχουν. Χρειάζεται, όμως, χρόνος».

Το θέμα είναι ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν πιστεύει στα κούφια λόγια αλλά περιμένει να δεί επιτέλους και κάποια έργα...
πηγή paok24.com

 

1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΔΕ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΠΕΤΣΕΤΟΚΕΦΑΛΟΙ ? ΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΗ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΩ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή