Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Αρκετές εκπλήξεις και "πειράματα" περιλάμβανε το μενού στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ για το 2011, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (1/1) στην Τούμπα. Η μεγαλύτερη εξ αυτών ακούει στο όνομα Κάτσε, ενώ δεν περνά απαρατήρητη και η χρησιμοποίηση του Λίνο σε ρόλο μεσοεπιθετικού και όχι αμυντικού. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα με τη σειρά...


Με Κάτσε δίπλα στον Γκαρσία
Στην προπόνηση του Σαββάτου έγινε, ουσιαστικά, η πρώτη δοκιμή ενδεκάδας, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό (5/1). Το σύστημα που επέλεξε ο τεχνικός του "Δικεφάλου" ήταν το 4-4-2.
Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Χαλκιάς. Στο αριστερό άκρο της άμυνας βρέθηκε ο Σνάουτσνερ και στο δεξί ο Ζουέλα. Το αμυντικό δίδυμο αποτελούνταν από τους Κοντρέρας και Μαλεζά. Αυτό, πάντως, δε σημαίνει απαραίτητα, ότι ο Έλληνας μπακ θα ξεκινήσει βασικός στις Σέρρες, αφού από την προπόνηση απουσίαζε ο Τσιρίλο, που μετέβη στην Αθήνα, για να φέρει την οικογένειά του.
Η μεγάλη έκπληξη ήταν η παρουσία του Κάτσε στη μεσαία γραμμή, δίπλα στον έμπειρο Πάμπλο Γκαρσία. Υπενθυμίζουμε ότι ο νεαρός, που αγωνιζόταν στην ομάδα Κ20, υπέγραψε μόλις πριν από μερικές ημέρες επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.
Εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός, ότι στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής ο Χάβος τοποθέτησε τον Λίνο, που συνήθως αγωνίζεται πιο πίσω. Στα δεξιά βρέθηκε ο Φωτάκης, ενώ το επιθετικό δίδυμο αποτέλεσαν και πάλι οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.
Δοκιμάστηκε και ο Τσουκαλάς
Οι δοκιμές δεν περιορίστηκαν στις παραπάνω, αφού κάποια στιγμή στη θέση του Κάτσε μπήκε ένας άλλος νεαρός, ο Τσουκαλάς, ο οποίος αγωνιζόταν δανεικός στην Κύπρο και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ πριν από μερικές ημέρες.
Εκτός ο "Κούτσια"
Στην... πρωτοχρονιάτικη προπόνηση δε συμμετείχαν οι τραυματίες Βιτόλο, Ίβιτς και Μπουσαϊντί, καθώς και ο Κουτσιανικουλης, που υπέστη διάστρεμμα την Παρασκευή (31/12) και θα υποχρεωθεί να μείνει 1-2 μέρες εκτός προγράμματος. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, απών ήταν και ο Τσιρίλο.

πηγή olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου