Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΤΟΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ ΦΡΑΝΚΟ ΣΟΣΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙ Ο ΠΑΟΚ

Τον Αργεντίνο Δεξιό μπακ Φράνκο Σεμπαστιάν Σόσα που αγωνίζεται στη Λοριέν, εξετάζει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες από δημοσιογράφο του Football.fr.
Ο παίκτης μπορεί να δοθεί δανεικός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης με μόνη υποχρέωση από τον ΠΑΟΚ να ικανοποιήσει το συμβόλαιό του για έξι μήνες, αρκεί να οριστεί από τώρα οψιόν αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι, εφόσον ικανοποιήσει το Δικέφαλο.
Ο Σόσα, αγωνίζεται στην Α΄ Γαλίας με τη Λοριέν, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο ενάμιση έτους ακόμα, ως το καλοκαίρι του 2012.
Ο Γάλλος δημοσιογράφος σημειώνει ότι οι απαιτήσεις της Λοριέν και του Σόσα φαίνονται λογικές και έτσι ή αλλιώς, ο παίχτης θα καταλήξει σε ομάδα εκτός Γαλλίας, αυτή τη μεταγραφική περίοδο και μία από τις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον είναι και ο ΠΑΟΚ.
O Σόσα είναι 29 ετών, και από το 2001 έως και το 2007 έπαιζε την Χιμνάσια στην Αργεντινή. Από το 2007 έως και το 2009 αγωνιζόταν στην Ράσινγκ Κλούμπ, και από το καλοκαίρι του 2009 αγωνίζεται στην Γαλλία με την ομάδα της Λοριέν.
Λογικά, αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες, αν και ο ΠΑΟΚ μάλλον δεν μπορεί ν΄ αγοράσει παίκτη, αλλά μπορεί να τον πάρει δανεικό ως το καλοκαίρι, εφόσον διαπιστωθεί ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες του. 




πηγή baladoros.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου