Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΠΙΠΕΡΑΤΕΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...

Αν υποψιαστώ ότι ο Χαλκιάς έπαθε θλάση για να βγάλει ο Κρέσιτς τα κάστανα από την φωτιά την Πέμπτη με την ΤΣΣΚΑ...... Θα καταρρεύσω!!!!
Βέβαια γνωρίζοντας το πόσο «γάτα» είναι ο Λαρισαίος, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι τόσο τραυματίας ,όσο ήταν ο Μαροκινός εδώ και κανά μήνα...

Τώρα που ανέφερα τον Μαροκινό, είδατε νέο λούκ στην Σμύρνη? Αφήνει μούσι το παλικαράκι....Μα καλά δεν του είπε κανείς ότι με τέτοια εμφάνιση κινδυνεύει να συλληφθεί από την αντιτρομοκρατική την επόμενη φορά που θα προσπαθήσει να κάνει check in στο αεροδρόμιο?

Ακόμη δεν έχω καταλάβει πως αυτός ο «μάγος» έπαιζε στην Λίβερπουλ... Αυτό θα πει να χεις καλό manager…

Άλλη μια ήττα το Σάββατο από τον νιόνιο, με τον ΠΑΟΚ να παραμένει πιστός στα γούρια που τον θέλουν φέτος να γκελάρει πριν από κάθε Ευρωπαϊκό αγώνα... Βρε λετε?

Ο Ιωακείμ παραδέχθηκε πως ήταν η χειρότερη εμφάνιση του ΠΑΟΚ από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα... Αν υποψιαστώ ότι ο Χάβος το κάνε επίτηδες για να κρύψει πράγματα και να μπερδέψει τον αντίπαλο....Θα καταρρεύσω (για δεύτερη φορά σήμερα).

Ο Ονόπκο (βοηθός προπονητή) δήλωσε ότι δεν βρήκε αδυναμίες στον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ... Τελικά δεν φτάνει που δουλευόμαστε μεταξύ μας, άρχισαν να μας δουλεύουν και οι αντίπαλοι?

Το ματς με τον νιόνιο το είδε? Τότε εγώ πιο ματς έβλεπα το Σάββατο γα@@ το αλτσχαιμερ μου μέσα?

Αλήθεια κατάλαβε κανείς μας ότι ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε αισίως 180 λεπτά πρωταθλήματος χωρίς γκολ? Και αν το καταλάβαμε, από πού προκύπτει αυτή η αισιοδοξία ότι το ματς της Πέμπτης είναι άχαστο?

Με τον Αρίας τι γίνεται ρε παιδιά? Ο αντι-Βιτόλο έχει ήδη 3 βδομάδες προπονήσεων με την ομάδα και τον έχουμε δει μόνο ένα 10 λεπτό με τον βάζελο... Να σας θυμίσω ότι ο Τσουκαλάς ήρθε από την β εθνική της Κύπρου μια Κυριακή, Δευτέρα του βγάλαμε δελτίο και Τετάρτη έπαιξε βασικός 90 λεπτό μέσα στις Σέρρες...

Αν ο παίκτης δεν παίξει τώρα που λείπει ο κανονικός Βιτόλο σε μια περίοδο συνεχών παιχνιδιών, που η ομάδα μάλλον μοιάζει κουρασμένη πότε θα παίξει?

Με Βιτόλο τι γίνεται ρε γκαρντάσια? Έβγαλαν πόρισμα οι φωστήρες γιατροί μας σχετικά με το πότε θα επανέρθει στα αγωνιστικά της ομάδας? Μέσα στο 2011 η να περιμένουμε το 2012 για να είμαστε σίγουροι...

Μούσλι θα σε μαλώσω!!! Πήγες ταξιδάκι αναψυχής στο Αμέρικα με τα έξοδα πληρωμένα από την ΠΑΕ  για να παίξεις μπάλα και δεν έφερες τίποτα? Ούτε ένα αναμνηστικό? Έστω την φανέλα σου και μια φωτογραφία που να αποδεικνύει ότι έπαιξες ρε αλάνι.... Εμείς φέτος ξεχάσαμε τι χρώμα έχεις ρε ψυχή με τους τόσους τραυματισμούς...Για την εθνική Βοσνίας δουλεύει μπαγασάκο το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ...

Όσον αφορά την Πέμπτη άσχετα με το τελικό αποτέλεσμα, ένα είναι σίγουρο....Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα κλέψει για ακόμη μια φορά την παράσταση....Πανευρωπαϊκά!!!

Τέλος, αν υποψιαστώ, ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε γκέλες στο Ελληνικό πρωτάθλημα εξαιτίας των παιχνιδιών στην Ευρώπη και το Κύπελλο προλαβαίνοντας οριακά τα play off…. Θα καταρρεύσω (Τρίτη και φαρμακερή!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου