Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ...ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια εκτός έδρας της ιστορίας του, ο δικέφαλος αετός, δεν κατάφερε να πανηγυρίσει μια αντρίκια πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα η οποία πριν μερικά χρόνια είχε κατακτήσει το κύπελλο Ουέφα..

Σε ένα ματς επικίνδυνο για καρδιακούς, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από την ΤΣΣΚΑ δείχνοντας το μεγαλείο αυτής της ομάδας δυστυχώς όμως μια αδράνεια στην άμυνα του στοίχισε το δικαίωμα να πάει το ματς στην παράταση, και γιατί όχι να έπαιρνε και την πρόκριση.

Ο δικέφαλος ξεκίνησε μουδιασμένα το ματς, παρόλα αυτά ισορρόπησε, πίεσε ψηλά και έχασε μοναδικές ευκαιρίες σαν το τετ-α-τετ του Ίβιτς και το δοκάρι του Μούσλι. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα παρέμεινε η ίδια, με τον ΠΑΟΚ να χάνει μοναδικές ευκαιρίες τόσο με τον Μούσλι όσο και με τον Τσιρίλο.

Μετά απο ένα "δώρο" του Σάλπι , ο οποίος χτύπησε και τραυμάτισε άθελα του τον Ρώσο τερματοφύλακα, ο δικέφαλος κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ μετά από το πείσμα του κορυφαίου παίκτη του στο γήπεδο,Μούσλι, φέρνοντας την σειρά στα ίσα....

Δυστυχώς όμως κόντρα στην ροή του αγώνα, δεχθήκαμε ένα φτηνό γκόλ, μετά απο εκτάλεση πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Ντάριο...Οι πιο κρίσιμες στιγμές του αγώνα ήταν η φάση του Σάλπι στο 0-1 και η αδράνεια της άμυνας μας μετά την εκτέλεση του πέναλτι.

Η σημερινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ ήταν από τις πιο συγκλονιστικές που έχει κάνει εκτός έδρας,ίσως μετά την ισοπαλία στο Χάιμπουρι...Δυστυχώς για μένα η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο ματς όπου η ομάδα δεν έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο όπως σήμερα...

Παρόλα αυτά και την λογική πίκρα του αποκλεισμού, είμαι πραγματικά περήφανος που είμαι ΠΑΟΚ!!!
Γι αυτό έγινα Παοκτσάκι, γιατί ακόμη και στις λύπες, αυτός ο σύλλογος, γεμίζει την ψυχή μου με αγάπη, περηφάνια και θαυμασμό!!!Γούσταρα τρελά τον σημερινό ΠΑΟΚ και ελπίζω να βγάλουμε και άλλα γούστα μέχρι το τέλος της σεζόν, αρχής γενομένης από τα διπλά ματς με την κούλα για το κύπελλο....Τίποτα δεν έχει τελειώσει φέτος...Ένα ταξίδι μπορεί να τελείωσε όμως η περιπλάνηση μας έχει ακόμη πολύ δρόμο....Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι όπως μόνο οι ΠΑΟΚτσίδες ξέρουν... Και μην ξεχνάτε αδέρφια....ΠΑΟΚ στα εύκολα..... ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα....Μπράβο σε όλα τα παιδια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου