Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΕΠΟΣ!!!

Μπρούνο Τσιρίλο
«Είμαι απογοητευμένος. Ο ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να φύγει από το EuropaLeague. Αν κάποιος έπρεπε να περάσει αυτός ήταν ο ΠΑΟΚ. Για 93 λεπτά μόνο ο ΠΑΟΚ ήταν μέσα στο γήπεδο. Νιώθω πολύ άσχημα. Κάθε φορά κάνουμε κάτι πολύ καλό αλλά σήμερα δεν το καταφέραμε. Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Είχαμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Πρέπει να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Πρέπει να κάνουμε κάτι καλό από εδώ και πέρα. Κερδίσαμε πολλά από το ευρωπαϊκό ταξίδι».

 Δημήτρης Σαλπιγγίδης
"Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε όλοι απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα, γιατί χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν είχαμε καθόλου τύχη. Χάσαμε πέντε ευκαιρίες και αν είχαμε λίγη τύχη θα περνούσαμε στην επόμενη φάση. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά, δεν μπορέσαμε να προκριθούμε"."Εδώ τελειώνει μια μεγάλη προσπάθεια σε μια μεγάλη διοργάνωση. Από εδώ και πέρα κοιτάμε τη συνέχεια. Έχουμε αγώνες για το Πρωτάθλημα και για το Κύπελλο"."Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στην Τούμπα παίξαμε για 20' λεπτά καλά και μετά δεν αντιδράσαμε. Ήρθαμε εδώ αποφασισμένοι να πάρουμε την πρόκριση, αλλά, δεν είχαμε καθόλου τύχη". "Θέλουμε να παίζουμε το ίδιο καλά σε όλα τα παιχνίδια. Αυτό κάνουμε πάντα, αλλά, είναι κάποιες μέρες που δεν μπορούμε να πιάσουμε καλή απόδοση". "Δεν πρόλαβα να στείλω την μπάλα στα δίχτυα". "Σε αυτή τη φάση που είμαστε δεν υπάρχει χαρά. Όταν μένεις έξω από μία διοργάνωση μόνο λύπη έχεις".



Αντρε Βιεϊρίνια
«Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες για να πετύχουμε και άλλα γκολ. Στο πέναλτι ήταν τυχερή η αντίπαλη ομάδα. Έπρεπε να διώξουμε τη μπάλα. Είχαμε ακόμα μία ευκαιρία με τον Σαλπιγγίδη για να πετύχουμε δεύτερο γκολ».
«Η τακτική ήταν να βάλουμε γκολ, όπως και στο γήπεδο μας. Αντιμετωπίζαμε μία καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος και στα 90 λεπτά του αγώνα. Αν δε βάζεις τις ευκαιρίες χάνεις το παιχνίδι. Δεν κάναμε γκολ αυτές μας τις ευκαιρίες και αυτή ήταν η διαφορά στα δύο παιχνίδια».
«Στο ελληνικό πρωτάθλημα δε μας αφήνουν να κάνουμε κάτι παραπάνω. Έχουμε παίξει με μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη κάτι που έγινε και σήμερα αλλά δεν καταφέραμε να προκριθούμε».

Πάμπλο Κοντρέρας
Η πρόκριση χάθηκε στην Τούμπα. Σήμερα κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Δεν μας βοήθησε όμως και πολύ η τύχη. Και στα 90 λεπτά παίξαμε πάρα πολύ καλά και θα ήταν καλύτερο να παιρνούσαμε και στην επόμενη φάση.
«Είχαμε μία κακή μέρα στην Τούμπα, αλλά αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε και στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο».
 «Στο γήπεδο μας ήμασταν πιο δυνατοί όπως κάναμε και άλλες χρονιές. Όταν παίζουμε στην Ευρώπη, μακριά από το γήπεδο μας ήμαστε καλύτεροι. Οι παίκτες και οι φίλαθλοι έχουμε την αίσθηση ότι έχουμε δημιουργήσει ένα καλό όνομα στην Ευρώπη.

Σταύρος Τσουκαλάς
"Δώσαμε όλοι τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Είπαμε ότι είναι ένα ματς και έπρεπε να τα δώσουμε όλα. Ατυχήσαμε, όμως, γιατί χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο. Θα μπορούσαμε να πάρουμε την πρόκριση και με πολλά γκολ διαφορά."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου