Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΠΑΟΚ-ΜΑΡΟΥΣΙ 75-72...ΝΙΚΗ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 3 ΘΕΣΗ!!!

Σε ένα πονηρό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με πολύ περισσότερες λύσεις, ο ΠΑΟΚ με την βοήθεια περίπου 5000 οπαδών του, κατάφερε να επικρατήσει της ομάδας του Αμαρουσίου με 75-72 κάνοντας έτσι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της 3 θέσης που οδηγεί στα Play off και γιατί όχι και στην Ευρωλίγκα.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά το 1ο δεκάλεπτο, παίζοντας με ψυχή,δυνατή άμυνα και καλές επιλογές στην επίθεση.

Η συνέχεια δυστυχώς δεν ήταν ανάλογη, με τον κροάτη δεινόσαυρο που Αμαρουσίου, Μπάγκαριτς, να κάνει πάρτι στην ρακέτα του Δικεφάλου μειώνοντας την διαφορά, και τελικά πήραν κεφάλι με 37-38.

Στο 3ο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ μπήκε ψυχωμένος και με μπροστάρη τον Ντόζιερ, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι κλείνοντας το δεκάλεπτο με 58-53. 

Εκεί δύο παλαιοί γνώριμοι του Δικεφάλου,ο Χαριτόπουλος και ο Γκαγκαλούδης, με συνεχώμενα τρίποντα και επιμέρους σκόρ 0-11 γύρισαν το παιχνίδι και λίγο έλειψε να κάνουν την ζημιά.

Ευτυχώς όμως το συγκρότημα του εκπληκτικού Σ.Μαρκόπουλου είχε τα ψυχικά αποθέματα, γύρισε το παιχνίδι, πήρε στο τέλος διαφορά μέχρι και 8 πόντων, 75-67, αλλά κάπου εκεί έπαθε μπλάκ ουτ και με συνεχόμενα λάθη σε άμυνα και επίθεση, κατάφερε να χάσει την πολυπόθητη διαφορά των +6 πόντων σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Κορυφαίοι του Δικεφάλου οι Ντόζιερ, Μάρσαλ και Γκετσέφσι ενώ πολύτιμη βοήθεια έδωσε με κρίσιμα καλάθια τόσο ο Στίγγερς όσο και ο Αποστολίδης.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι 2 παίκτες του ελλειπή ΠΑΟΚ αποχώρισαν με τραυματισμό, Γιαννακίδης και Αράπης.

Ο ΠΑΟΚ έτσι έμεινε μόνος 3ος και είναι στο χέρι όλων μας να βοηθήσουμε την ταλαιπωρημένη αυτή ομάδα. Όποια και αν είναι η κατάληξη ένα είναι το σίγουρο...Πρέπει όλοι μας να γεμίζουμε από εδώ και πέρα το παλατάκι...

Τα δεκάλεπτα: 20-11, 37-38, 58-53, 75-72

ΠΑΟΚ: Μάρσαλ 20 (2), Αράπης, Αποστολίδης 3, Δέδας 3, Ντοζίερ 20, Στίγκερς 7 (1), Γιαννακίδης 3 (1), Καλλές, Γκετσέφσκι 19 (3), Καλαμπάκας, Σπυρόπουλος, Καζάκος

ΜΑΡΟΥΣΙ: Νοέας 4, Μπάγκαριτς 16, Αξεψιμαϊδης 3, Μπάσντεν 10, Χαριστόπουλος 11 (3), Γκαγκαλούδης 10 (2), Κλεμέντε 16 (2), Κογιαντίνοβιτς 1, Σιαμανδούρας 1, Τσόντζος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου