Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Η ΕΠΟ...Η ΑΔΙΚΙΑ...ΚΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ


Ακόμα περιμένουν στον ΠΑΟΚ να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ η κλήση σε απολογία για αύριο Δευτέρα, για όσα συνέβησαν στον ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ώστε σε περίπτωση τιμωρίας, να μην αναγκαστεί η ομάδα να παίξει χωρίς κόσμο στα πλέι οφ. 


Από τον ΠΑΟΚ είχαν διαρρεύσει ότι υπήρξε παρέμβαση Μπιτσαξή ώστε η ομάδα να κληθεί και ν΄ απολογηθεί αύριο Δευτέρα και βέβαια, τα ΜΜΕ καλλιέργησαν το κατάλληλο κλίμα, με αφορμή αυτή την πληροφορία.  

Η στάση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, να μην στείλει στον ΠΑΟΚ την κλήση σε απολογία για τα επεισόδια του ημιτελικού κυπέλλου εναντίον της ΑΕΚ, αναφέρεται να φέρει την αντίδραση της ΠΑΕ, μία αντίδραση που έρχεται βέβαια πολύ καθυστερημένα.

Ο ΠΑΟΚ, παρά τις διαβεβαιώσεις που πήρε από τους κ.κ. Πιλάβιο και Μπιτσαξή, για ακόμη μία φορά φάνηκε πως δεν μπορεί να βασιστεί σε αυτούς. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που τον εκθέτουν. Και κυρίως τον πρόεδρο Θοδωρή Ζαγοράκη ο οποίος είναι ο άνθρωπος που επικοινωνεί μαζί τους.

Η υποκρισία των αρχών, φάνηκε από τα όσα έβγαζε το περιβάλλον τους. «Έπεσε από τα σύννεφα ο Πιλάβιος μόλις το έμαθε» έλεγαν ή για τον Μπιτσαξή πως παρενέβη και ζήτησε να συμβεί το σωστό.
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει δίκιο και να θέλει να εκδικαστεί η υπόθεσή του νωρίτερα, μπορεί τα ΜΜΕ να μην έχουν καμία απολύτως ευθύνη, άλλωστε δεν κατηγορούνται γι΄ αυτό από εμάς, για τη δημιουργία του κλίματος, όμως κάτι τέτοιο δεν επρόκειτο να γίνει αφού ο ΠΑΟΚ δεν έχει δύναμη στα κέντρα των αποφάσεων.
 
Είναι φανερή η αδυναμία του Θόδωρου Ζαγοράκη, παρότι μέλος του δ.σ. της ΕΠΟ, να επιβάλλει ή να απαιτήσει το δίκαιο του ΠΑΟΚ. Και αυτό, είναι κρίμα…
 
Ομάδες όπως ο Ολυμπιακός σηκώνουν από τα κρεβάτια τους την επιτροπή της ΕΠΟ για να συνεδριάσει Σάββατο ώστε να παίξει την ίδια μέρα ο Μιραλάς με τον Άρη, η ΑΕΚ του Αδαμίδη που οι οπαδοί της τον αποκαλούν «αδε@@η» καταφέρνουν να εκδικαστεί η δική τους υπόθεση ώστε να παίξουν με κόσμο με τον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ του μεγάλου Ζαγοράκη, δεν καταφέρνει τίποτα, γιατί πάει με το σταυρό στο χέρι και ΔΕΝ μιλάει.
 
Παρόλα αυτά, ποτέ μη λες ποτέ, άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Όπως κάποτε ο ΠΑΟΚ άνοιξε  την τράπεζα Κυριακή για να πάρει εγγυητική επιστολή, ίσως καταφέρει ν΄ ανοίξει σήμερα τα γραφεία της ΕΠΟ, για να πάρει κλήση σε απολογία για αύριο. 

πηγή Baladoros


1 σχόλιο:

  1. ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΣΚΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ''ΧΑΜΗΛΑ'' ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΕΩ ''ΨΗΛΑ '' ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ,ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΥΝΗΣΗ...........
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή