Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΛΙ ΚΑΙ ΚΛΑΟΥΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ...

Ενοχλήσεις ένιωσαν λίγο πριν από το φινάλε της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ οι Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και Στέφανος Αθανασιάδης, με συνέπεια να αποχωρήσουν από το πρόγραμμα του Δικεφάλου.

Ο Βόσνιος επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ενώ ο «Κλάους» είχε πρόβλημα στο δεξιό δικέφαλο. Αμφότεροι αποχώρησαν περισσότερο για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να μην επιδεινωθεί η κατάστασή τους ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ο νεαρός φορ του ΠΑΟΚ ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξιό δικέφαλο, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Ο Στέφανος Αθανασιάδης προέρχεται από «κενές» αγωνιστικά χρονιές και ξαφνικά μπαίνει σε φουλ ρυθμούς με συνεχή ενενηντάλεπτα.
Εύλογα προκύπτει συνεπώς το ερώτημα αν οι άνωθεν ενοχλήσεις προέρχονται από την μη ορθή διαχείρισή του, από το τεχνικό τιμ του συλλόγου.
Αναφορικά με τον Βόσνιο φορ του «δικέφαλου», ο οποίος έχει πραγματοποιήσει δύο επεμβάσεις στην περιοχή των κοιλιακών χωρίς ωστόσο να σχετίζεται η μία με την άλλη, παραπονέθηκε σήμερα για ενοχλήσεις στην ίδια περιοχή.
Μετά την πρώτη επέμβαση, ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς μπήκε σε αγωνιστικούς ρυθμούς χωρίς να έχει αποπερατώσει πλήρως το στάδιο αποθεραπείας του, όπως αποδείχθηκε, και υποτροπίασε.
Τα παράπονα του Βόσνιου άσου σήμερα για ενοχλήσεις στους κοιλιακούς έρχονται λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση του σταδίου αποθεραπείας της δεύτερης επέμβασής του, με το φόβο μιας δεύτερης υποτροπής να είναι ορατός, μια μέρα μετά την κλήση του στην εθνική Βοσνίας, και τις φήμες ότι ο ΠΑΟΚ ενδεχομένος να μην του δώσει άδεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου