Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΡΕΙΑΝΩΝ ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!

Ρε το φουκαρά τον Άρη, τι έπαθε. Πάλι γκολ του ακυρώσανε…
Ποιο γκολ, ρε σεις; Εγώ δεν είδα κανένα γκολ. Εγώ είδα το διαιτητή να σφυρίζει φάουλ, πριν η μπάλα φτάσει στον Τόχα, ή έστω, λίγο μετά. Αυτό δεν είναι γκολ. Η φάση σταμάτησε εκεί.
Επομένως, δεν υπάρχει κανένα γκολ. Έτσι δε μας ερμήνευε τους κανονισμούς ο Κόντης, στον αγώνα με την Κέρκυρα; Έτσι τους ερμήνευε. Ε, αυτή την ερμηνευτική εγκύκλιο εφαρμόζουμε κι εμείς, έκτοτε.
Κατά τ΄ άλλα, 18 με 5 οι τελικές από τον Εργοτέλη που ήταν κάκιστος την Κυριακή. Παρόλα αυτά, ο Άρης άξιζε λέει, τη νίκη. Ναι διότι το … ΠΑΟΚτσάκι ο Λεάλ όπως μου είπε κάποιος, έχασε το άχαστο στο 90΄ ή γιατί ο Σηφάκης ξεκωλώθηκε πάλι.
Λογικό ήτανε όμως να γίνουνε αυτά τα πράγματα στην Κρήτη, αφού ο Άρης δεν ενδιαφερόταν για το ματς της Κυριακής, αλλά για το ματς της επόμενης Κυριακής. Αυτό με τον ΠΑΟΚ.
Μερικές ομάδες, ζούνε και αναπνέουνε για μερικά μόνο, παιχνίδια. Αφήστε που λένε ότι έχουνε ταβάνι το πρωτάθλημα και πάτο την τέταρτη θέση που θα την ξαναδούνε μετά από 10-15 χρόνια. Αυτά είναι για εσωτερική κατανάλωση. Για τα πρόβατα που ταΐζουνε … τριφύλλι.
Ο Άρης, ζει και αναπνέει για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Άπαξ και πάρει κανένα βαθμό παραπάνω, σώθηκε η χρονιά!
Έτσι και την Κυριακή. Δε δώσανε σημασία στον αγώνα και ετοιμάζουνε τους παίκτες και την ομάδα για τον αγώνα της άλλης Κυριακής. Αυτόν για τον οποίο ζούνε και αναπνέουνε όλη τη χρονιά.
Μόνο που αυτή τη φορά δε θα έχει Κούπερ στον πάγκο, αλλά Μιχαλήτσο. Ούτε θα έχει Σακελλαρίου στην ενδεκάδα για να του βάλει γκολ ο χασογκόλης ο Χαβίτο, που πέτυχε δυο τυχαία τέρματα εφέτος και τον θέλει ο… Ολυμπιακός!
Αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ θα έχει Λίνο, θα έχει μέσα και τον ξεκούραστο Γκαρσία, ενώ θα έχει και Αρίας στη διάθεσή του, αλλά και το Σαλπιγγίδη να σκοράρει αβέρτα, κι όχι να σέρνεται όπως στον πρώτο γύρο.
Θα έχει ακόμα Αθανασιάδη, όπως και το Μουσλίμοβιτς που μπήκε φορτσάτος προχθές και κάθε φορά που μπαίνει αλλαγή, η αντίπαλη άμυνα ψιλοδιαλύεται.
Άσε που θα έχει Μπαλάφα. Αυτό πού το πας!
Επομένως δύσκολα τα πράγματα. Άρα, καλά κάνουνε και προετοιμάζουνε την ομάδα γι΄ αυτό το ματς.
Και καλά κάνουνε και για ένα δεύτερο λόγο. Διότι ο Άρης αυτή τη στιγμή, θυμίζει τον Άρη του 2005. Να μη γράψουμε όμως, τι έγινε τότε και ξύνουμε πληγές…
Ένας φίλος Αρειανός, πάντως, μου έλεγε ότι έχει εμπιστοσύνη σε τρία πράγματα. Πρώτον στο ΣΟΥΠΕΡ3 που θα εμψυχώσει με τα κατάλληλα λόγια τους παίκτες μετά από κάνα … πέσιμο σε προπόνηση ή ξενοδοχείο.
Δεύτερον, στον Κόντη που δίνει τις σωστές οδηγίες (τα γραπτά μένουνε…) και τρίτον το Μιχαλήτσο το δουλικό, που τις εφαρμόζει ή τουλάχιστον πασχίζει να τις εφαρμόσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τώρα που έφυγε ο Κούπερ και γίνανε όοοολες οι μεταγραφές της Φιλιππινέζας του Πατέρα, για τον Άρη τα καλύτερα έρχονται!!
Τρία μπαλάκια μάζεψαν οι γριές στην Καβάλα. Δεν είναι τίποτα παιδιά, θα πάρετε το παιχνίδι στον επόμενο γύρο και θα προκριθείτε εσείς!
Ποιος Ουζουνίδης; Δεν υπάρχει προπονητής Ουζουνίδης. Ούτε διοίκηση υπάρχει στον Ηρακλή. Αυτός ο Τάκης το μόνο που κάνει είναι να πουλήσει κανένα παίκτη και να βολεύει κάποιους συνδεσμίτες.
Αυτόνομη θύρα 10, λέει. Φοβερό το ανέκδοτο. Αυτοί είναι μόνο για κανένα ξέμπαρκο ΠΑΟΚτσάκι. Να το αρπάξουνε 10-15 και να το χώσουνε γυμνό στην τουαλέτα. Μανούλες…
Από ενημέρωση η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, σκίζει. Ανύπαρκτη παντελώς. Απορώ τι πληρώνει τον τεμπέλη στο γραφείο τύπου.
Ποιον ενημέρωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την εγχείριση του Μακ Γκραθ; Κανέναν. Ούτε πριν, ούτε μετά. Στο σκοτάδι τον έχουνε τον ΠΑΟΚτσή.
Μπαίνει στην ιστοσελίδα τους και τι να δει; Τους χορηγούς, ή τ’ αποτελέσματα των … ακαδημιών;
Συν τοις άλλοις κ. Κανώτα, ο ΠΑΟΚ μ΄ αυτό δείχνει πόσο αντικοινωνικός είναι. Μετά, μη λέτε ότι ο κόσμος σας έχει γυρίσει την πλάτη…
Κατέβηκε για το διπλό με τον Ολυμπιακό ο Άρης και γύρισε με 27 πόντους στο κεφάλι. Μην το βλέπετε έτσι, όμως, βελτίωσε το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ, που ήτανε 29 πόντους από τον Παναθηναϊκό.
Περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα, να κλαις…
Ντοπέ λέει, παίκτης του Ηρακλή στο μπάσκετ. Μάλιστα. Και αφού το ξέρανε από την Παρασκευή, γιατί δεν ενημερώσανε ώστε να μην παίξει ο παίκτης στη Λαμία;
Αν κέρδιζε ο Ηρακλής με την απόδοσή του, σε τι θα έφταιγε ο Πανελλήνιος; Είπαμε, όμως, το κατεστημένο του μπάσκετ, κυνηγάει τις ομάδες της Θεσσαλονίκης.

πηγή baladoros.com(Βαθύ Παιχνίδι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου