Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΜΕΣΑ ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Ο ΒΙΤΟΛΟ!!!(ΑΛΛΗ ΜΙΑ "ΕΠΙΤΥΧΙΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ)

Για την πορεία της αποθεραπείας του Βίκτορ Βιτόλο αλλά και το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Ισπανός αμυντικός μέσος, μίλησε ο αρχίατρος του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Γιγής, σε συνέντευξη του στον Sport103fm.
«Προχθές που μιλήσαμε ήταν όλα καλά. Πλέον κάνει αποκατάσταση, είναι σε γυμναστήριο, γυμνάζεται κανονικά και θα έρθει σε μία εβδομάδα, δέκα ημέρες στη Θεσσαλονίκη τόνισε αρχικά ο έμπειρος γιατρός...
«Είναι και χαρακτήρας που δεν μπορεί να είναι έξω από το γήπεδο. Θα τρελαινόταν. Είναι τύπος που του λείπει ο αγωνιστικός χώρος. «Τι να βλέπω απ έξω» μας είπε τις προάλλες.. Ο βασικός λόγος που μένει στην Ισπανία είναι το ότι υπάρχει καλό κλίμα, γίνεται καλή αποκατάσταση και εδώ θα ακολουθήσει το δεύτερο στάδιο.
Τώρα βρίσκεται στην 4η εβδομάδα και το μόνο που κάνει πλέον είναι να παίρνει αντιβίωση. Πλέον τρέχει, κάνει ποδήλατο, γυμνάζει τους μυς του, το μόνο που δεν κάνει είναι να παίζει μπάλα.
Από τις 15 Φεβρουαρίου και μετά θα είναι 100% έτοιμος. Μόλις τον δούμε εδώ θα είμαστε πιο σίγουροι. Τώρα μιλάμε και μας λέει. Η λοίμωξη είναι να μη σου τύχει. Δεν μπορείς να το προβλέψεις και εκδηλώνεται μετά από οκτώ μέρες. Εκεί που είναι καλά, κάνει έναν πυρετό και μετά καταλαβαίνεις τι ακριβώς.
Έχουμε κατά διαστήματα τέτοια περιστατικά. Στο παρελθόν είχα άλλους δύο. Η επέμβαση είναι αστεία, δεν υπάρχει θέμα με αυτή.
Το πόσο αστεία είναι μια τέτοια επέμβαση το βλέπουμε....μια και 1,5 μήνα μετά ακόμη ο παίκτης δεν έχει αναρρώσει τη στιγμή που ο Ίβιτς ο οποίος έκανε την ίδια επέμβαση στην Αθήνα από τον γιατρό της ΑΕΚ Νικολάου έχει επιστρέψει ήδη σε αγωνιστικούς ρυθμούς...Δυστυχώς για ακόμη μια φορά αποδεικνύετε ότι το ιατρικό team δεν μπορεί να κάνει σωστά την δουλειά του... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου