Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ Ο ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ!!!!

Σας θυμίζουμε ότι με το ίδιο κατηγορητήριο, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε για επεισόδια στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό πρωτόδικα με μία αγωνιστική και 85.000 ευρώ πρόστιμο και στην δευτεροβάθμια επιτροπή, το πρόστιμο έπεσε στις 72.500 ευρώ και "εξαφανίστηκε" η ποινή αποκλεισμού της έδρας του.

Η δευτεροβάθμια της ΕΠΟ συνεδριάζει κάθε Τετάρτη, αλλά επειδή την επόμενη Τετάρτη είναι η ρεβάνς, η ΠΑΕ θα ζητήσει θα εκδικαστεί η έφεσή της κατ΄ εξαίρεση μέχρι την Παρασκευή, έτσι ώστε εφόσον δικαιωθεί, να προλάβει να παίξει με κόσμο εναντίον του Ολυμπιακού.
Αν η Δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ συνεδριάσει μέχρι και το μεσημέρι της Δευτέρα, τότε ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα να εκδώσει εισιτήρια ακόμη και την ίδια μέρα και να αγωνιστεί κανονικά με κόσμο την Τετάρτη.
Στη πρωτόδικη απόφαση η προθεσμία είναι πέντε ημερών, όμως στην έφεση είναι 48ωρή πριν από ένα παιχνίδι.
Από εδώ και στο εξής, θα φανούν και οι προθέσεις της ΕΠΟ, η οποία αν θέλει να υπάρχει ισονομία θα πρέπει να εξετάσει την έφεση του ΠΑΟΚ μέσω της πειθαρχικής επιτροπής της το πολύ μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.
Αν συμβεί κάτι διαφορετικό, θα πρόκειται για σκάνδαλο, αφού ο ΠΑΟΚ υπάρχει ενδεχόμενο να κληθεί να αγωνιστεί χωρίς κόσμο και μετά την έφεση η συγκεκριμένη τιμωρία να έχει αποσυρθεί.
Άλλο Παναθηναϊκός, βέβαια, άλλο ΠΑΟΚ...

πηγή paok24.com(Σ.Κόλκας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου