Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 6500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ!!!

Αυτό που φοβούνταν στον ΠΑΟΚ έγινε! Τα όσα συνέβησαν στον Βόλο στοιχίζουν στην ομάδα τη δυνατότητα να έχει τον κόσμο της στη ρεβανς με τον Ολυμπιακό! Έφεση θα κάνει ο Δικέφαλος!
Η πολυαναμενόμενη απόφαση για τα επεισόδια των φίλων του ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου βγήκε λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα της Τρίτης και αναφέρει τα εξής:
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: «Θεωρεί ότι οι πράξεις του κατηγορητηρίου συνιστούν την παράβαση του άρθρου 15 παρ. 5 α΄ Ι του Π.Κ. της ΕΠΟ (ευρείας κλίμακας επεισόδια) και επιβάλλει την ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και χρηματική ποινή ογδόντα χιλιάδων (80.000,00) ευρώ».
Μπορεί τα ταμεία να μην είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όμως αυτή την φορά δεν... πονάνε τα 80.000 ευρώ πρόστιμο. Αυτό που πραγματικά πονάει είναι ότι η Τούμπα θα είναι άδεια στη ρεβάνς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Είναι προφανές ότι ο ΠΑΟΚ θα καταθέσει ένσταση, ώστε να τη... γλιτώσει με πρόστιμο, αλλά θεωρείται δύσκολο τα ευρείας κλίμακας επεισόδια να... αποχαρακτηριστούν έτσι ώστε να γίνει με κόσμο η αναμέτρηση του κυπέλλου! 
Όπως τονίζουν στο στρατόπεδο του «δικεφάλου» θα πατήσουν πάνω σε δεδικασμένο και θυμίζουν ότι ο ΠΑΟ τιμωρήθηκε για επεισόδια στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό πρωτόδικα με μία αγωνιστική και 85.000 ευρώ πρόστιμο και στην δευτεροβάθμια επιτροπή, το πρόστιμο έπεσε στις 72.500 ευρώ και... έσβησε η ποινή αποκλεισμού της έδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου