Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΡΑΝΤ ΜΕΓΚΝΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΜΜΕ

Την περίπτωση του μέσου της Λάτσιο, Μουράντ Μεγκνί εξετάζει ο ΠΑΟΚ  και η ΑΕΚ, όπως αναφέρεται σε ιταλικά δημοσιεύματα. Ο Αλγερινός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν τον Ιανουάριο από τους Ρωμαίους.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο 26χρονος μέσος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Εντι Ρέγια και δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν από τους Λατσιάλι από τον Ιανουάριο. Οπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ ο εννιά φορές διεθνής, που φέτος δεν έχει καμία συμμετοχή με την Λάτσιο στην Serie A, βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ αλλά και του ΠΑΟΚ. Ο γεννημένος στο Παρίσι χαφ, εκτός από την Λάτσιο έχει παίξει σε Κάνες, Μπολόνια και Σοσό.
Οπως αναφέρεται, ο Μεγκνί αντιμετωπίσε πρόβλημα σε σύνδεσμο στο αριστερό γόνατο και από τον Ιούλιο, όταν και υποβλήθηκε σε επέμβαση βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης. Μάλιστα σε κείμενο αναφέρεται ότι «θέλει μία αλλαγή στην καριέρα του μετά τους μυριάδες τραυματισμούς που έχει υποστεί». Ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο και ο τεχνικός διευθυντής, Ιγκλι Τάρε, θέλουν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του Αλεγερινού παραχωρώντας τον, ενώ η ΑΕΚ παρουσιάζεται στο δημοσίευμα ως η ομάδα που θα προχωρήσει άμεσα σε διαπραγματεύσεις. Αν πάντως ο παίκτης θέλει να μείνει στην Λάτσιο πρέπει να δεχθεί μείωση μισθού. 

πηγή gazzerra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου