Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ?

Διαβάζουμε ότι δεν υπολογίζεται ο Κουτσιανικούλης και δεν ανοίγει ρουθούνι… Εντύπωση προκαλεί που κανείς δεν ασχολείται με τα δυό εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν για τον Μέσι από τη Λάρισα και τον Ηρακλή Χάλκης και τώρα θα αποδεσμευθεί. Στην καλύτερη θα γυρνοβολά δεξιά κι αριστερά ως δανεικός και κάποια στιγμή θα αποχωρήσει οριστικά από τον ΠΑΟΚ.
Θυμάμαι,που εκείνες τις μέρες της μεταγραφής του «Κούτσια», διαβάζαμε διθυράμβους για τον Γκαγκάτση που είχε συμβάλλει τα μέγιστα.
Είχε τη γνωριμία με τους Κρητικούς και ο ΠΑΟΚ τον πήρε κοψοχρονιά. Λες και σφάζονταν στην ποδιά του ένα σωρό ομάδες για να τον αποκτήσουν. Κι άμα ήθελε ο ΠΑΟ ή ο Ολυμπιακός να τον αποκτήσει… σιγά μην έδινε μάχη με τον ΠΑΟΚ. Θα ήταν είχαν πάρει πριν καν κινηθεί ο ΠΑΟΚ.
Αλλά, τα χρήματα του ΠΑΟΚ είναι χρήματα των οπαδών, του μεγάλου χορηγού και κάποιος δεν τα υπολόγισε. Τα ξόδεψε, για την αγορά ενός ταλέντου που είχε μόλις 27 συμμετοχές στην Super League, ενός ταλέντου που δεν είχε καθιερωθεί καλά καλά ούτε στον Εργοτέλη!!!!
Αλήθεια τι ήταν αυτό που ώθησε την διοίκηση Ζαγοράκη να τον αγοράσει?Αντικειμενικά, βλέποντας και μόνο κανείς την σωματοδομή του παίκτη, αντιλαμβάνετε πως πρόκειτε για ένα 22 χρονο εγκλωβισμένο σε σώμα 10 χρονου....Αν εξαιρέσει κανείς την ταχυτητά του, όλα τα άλλα ήταν για το ανάθεμα...
Δεν σουτάρει, δεν πασάρει,δεν τριπλάρει,δεν τζατζάρει δεν μπουκάρει,δεν πέρνει κεφαλιά....Ενώ απο μυαλά και προσωπικότητα αστο καλύτερα, μπορούν να μας απαντήσουν εύκολα οι λουλουδούδες και οι τραγουδιάρες της περιοχής αεροδρομίου....
Πεταμένα λεφτά σε μια περίοδο οπου και το τελευταίο ευρο βγαίνει με ιδρώτα και αίμα....Παρόλα αυτά ολοι κάνουν μούγκα,τι στιγμή του τα τοπικά ΜΜΕ προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε το θέμα,παρουσιάζοντας το σαν μια κακή επένδυση,σαν ένα ανθρώπινο λάθος.
Και το ερώτημα μου είναι....Πόσα ακόμη ανθρώπινα λάθη θα αντέξει αυτός ο σύλογος?Πόσες ακόμη κακές επενδύσεις θα παίξουν με τα νεύρα μας?

1 σχόλιο: