Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΙΤΟΛΟ ΣΕ ΙΣΠΑΝΙΚΟ SITE

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βιτόλο στην ιστοσελίδα «Tenerifedeportivo.com»:

«Ο Βιτόλο απολαμβάνει πολύ καλές στιγμές στην Ελλάδα. Η ομάδα του, ο ΠΑΟΚ, προκρίθηκε από τους ομίλους του Europa League. Ο μέσος του ΠΑΟΚ μπήκε μαζί με την ομάδα του στη μέση των δύο δυνάμεων της Ελλάδας δηλαδή, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

-Μετά την αποχώρησή σου από την Τενερίφη το 2005 και το πέρασμα σου από Σανταντέρ και Θέλτα, ταξίδεψε στην Ελλάδα, ως δανεικός στον Αρη. Για ποιο λόγο άφησες την Ισπανία;
«Ο βασικός λόγος ήταν ότι παίζοντας στη Σανταντέρ και στη Θέλτα το 95% των αγώνων ως βασικός, βρήκα την ευκαιρία να ταξιδέψω στην Ελλάδα και να εκπληρώσω έναν από τους βασικούς μου στόχους, δηλαδή να αγωνιστώ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο χρόνος έδειξε ότι η απόφαση μου ήταν σωστή και είμαι ικανοποιημένος από όλα. Και στο οικονομικό κομμάτι και στο ποδοσφαιρικό αλλά και σε αυτό της οικογένειας. Περνάω υπέροχα, έχοντας παίξει στα προκριματικά του Champions League και έχοντας περάσει τη φάση των ομίλων στο Europa League».

- Αυτή η σεζόν πηγαίνει πολύ καλά, είσαι το μυαλό της ομάδας σου και έχετε περάσει στη φάση των «32» του Europa League. Επίσης, ο ΠΑΟΚ είναι τρίτος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πως βιώνεις αυτή τη στιγμή;
«Το απολαμβάνω και μεγαλώνω σαν παίκτης κάθε μέρα. Είναι τιμή για εμάς που θα συνεχίσουμε στην επόμενη φάση του Europa League απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες σε όλα τα επίπεδα».

-Η κλήρωση έφερε τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τι θεωρείς ότι μπορεί να πετύχει η ομάδα σου στο Europa League;
«Οι πιθανότητες είναι 50%. Είμαστε δύο ομάδες που θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του θεσμού και ξέρουν ότι και εμείς από την πλευρά μας έχουμε δουλέψει για αυτό. Θα είναι δύσκολο γιατί αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες αλλά και εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα».

-Σκέφτεσαι να επιστρέψεις στην Τενερίφη κάποια στιγμή;
«Φυσικά, αλλά αυτή τη στιγμή οι δρόμοι μας είναι πάρα πολύ μακριά…Αλλά το ξαναλέω, σίγουρα το σκέφτομαι».

-Στις 26 Δεκεμβρίου θα σε δούμε να παίζεις στο νησί στη «φιλανθρώπικη συνάντηση των φίλων του Βιτόλο». Τι μήνυμα θέλεις να περάσεις στους οπαδούς που θα έρθουν να το παρακολουθήσουν;
«Δουλεύω τέσσερα χρόνια με κάποιες οργανώσεις για να δίνουμε ένα χέρι βοήθειας ενόψει των Χριστουγέννων και αυτό με κάνει να νιώθω περήφανος για τον εαυτό μου. Η δουλειά μου δίνει το χρόνο να βοηθάω τους συνανθρώπους μου και όσο μπορώ να το κάνω θα το συνεχίζω. Ρωτήστε τον οποιονδήποτε αν ξέρει ανθρώπους που περνούν δύσκολες στιγμές, ανάμεσα τους και πολλά παιδιά και σκεφτείτε τι θα μπορούσαν να είναι οι άνθρωποι που περνούν αυτή την κατάσταση. Ας το απολαύσουμε και ας δώσουμε ένα χέρι βοήθειας στα παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου