Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ?

Τον 22χρονό κεντρικό αμυντικό που ανήκει στον Ατρόμητο Βασίλη Αποστολόπουλο, ενδέχεται να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.
 Ο νεαρός διεθνής με την εθνική Ελπίδων, με ύψος 1,90 και κάποια καλά στοιχεία, έχει παραγκωνιστεί από την ομάδα του επειδή δεν υπογράφει συμβόλαιο ανανέωσης και επιθυμεί να αλλάξει ομάδα άμεσα.
Ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε επαφή με τον ατζέντη του, τα έχουν βρει σε όλα, όμως για να αποκτηθεί πρέπει πρώτα να βρεθεί μία ομάδα Σούπερ Λίγκας για να πάει εκεί υπό τη μορφή δανεισμού.
Ο λόγος είναι απλός. Ο ΠΑΟΚ έχει πέντε στόπερ, ο Αποστολόπουλος έχει κάποια κενά στο παιχνίδι του και ο Παντελής Κωνσταντινίδης θεωρεί πως πρώτα πρέπει να βρεθεί ομάδα για να παίζει. Η απουσία του άλλωστε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν είναι μικρή και πρέπει να μπει σε ρυθμό αγώνων.
Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να βρει ομάδα στην Ελλάδα ακόμη και φημολογείται πως βρήκε μία στο μακρινό … Ισραήλ. Ο παίκτης σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δεν θέλει να πάνε στη… λωρίδα της Γάζας για να παίξει ποδόσφαιρο και το θέμα έχει κολλήσει εκεί.
Ο Αποστολόπουλος – αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του – είναι μία προσθήκη – επένδυση για το μέλλον που δεν κοστίζει πολλά και εφόσον δουλέψει σωστά, σε βάθος χρόνου ίσως βοηθήσει.
Πρόκειται για ένα κοντρολαρισμένο κεντρικό αμυντικό που ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικά εδώ και τέσσερα χρόνια – από τα 18 του – όμως μέχρι τώρα δεν κατάφερε να καθιερωθεί για διαφόρους λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου