Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

H ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΣΤΑ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ

Ο Αθανασιάδης μίλησε σήμερα στα«Σπορ του Βορρά», για την πορεία του στον ΠΑΟΚ, για την πορεία προς την καθιερώση και τις δυσκολίες και για τον ΠΑΟΚ...

Για αυτό, που ζει τις τελευταίες εβδομάδες :
«Σίγουρα είναι μία δικαίωση για εμένα, αυτή η παρουσία στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Αναπτερώθηκε όμως και η ψυχολογία μου γιατί είναι πολύ σημαντικό, να σου δείχνουν, πως σε εμπιστεύονται. Εγώ πρέπει να κάνω πάντα καλά τη δουλειά μου μέσα στο γήπεδο. Είχα πολύ μεγάλη υπομονή, περίμενα την ευκαιρία δύο χρόνια, έδειξα επιμονή και κάποια στιγμή ήρθε η ευκαιρία».

Για τις ευκαιρίες, που δεν πήρε μετά τα 2 γκολ στο Αλκαζάρ :
«Μετά από εκείνο το παιχνίδι πίστευα ότι θα μου δινόταν η ευκαιρία στον ΠΑΟΚ. Όπως φάνηκε όμως, σε κάθε περίπτωση, είναι καθαρά θέμα του εκάστοτε προπονητή. Τότε δεν μου δόθηκε η ευκαιρία, αλλά συνέχισα».

Για την καθιέρωσή του από τον Χάβο :
«Αυτή είναι η αλήθεια. Ο κ. Χάβος από το καλοκαίρι, όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ, ήταν πολύ κοντά σε όλους τους παίκτες και είχε μία σωστή επικοινωνία μαζί τους. Και με βοήθησε πάρα πολύ σε αυτό το γεγονός της παρουσίας μου στη ενδεκάδα. Παίζω σε κάθε παιχνίδι για την ομάδα».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ παραμένει μέσα σε τρεις στόχους :
«Αυτό αποδεικνύει και το μεγαλείο του ΠΑΟΚ. Δείχνει ακόμη ότι η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της και έχει πετύχει πολλά περισσότερα, από κάθε άλλη ελληνική ομάδα, για αυτή τη χρονική περίοδο. Μακάρι να συνεχίσει κι έτσι το 2011. Στόχος είναι φυσικά να συνεχίσουμε στο κύπελλο, να μειώσουμε τη διαφορά στο πρωτάθλημα και στα δυο παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ Μοσχας να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Για την ΤΣΣΚΑ :
«Ότι είναι μία δυνατή ομάδα που έχει αρκετούς καλούς παίκτες στη σύνθεσή της. Τελείωσε όμως το ρωσικό πρωτάθλημα και όταν θα παίξουμε, θα κάνουν προετοιμασία. Αυτό θα είναι καλό για εμάς».

Για τη βοήθεια των συμπαικτών του :
«Με στήριξαν από την πρώτη στιγμή και τους ευχαριστώ. Και ο Τσιρίλο, και ο Δημήτρης (Σαλπιγγίδης), όλα τα παιδιά».

Για τη «σειρά» του στην Β΄ ομάδα του ΠΑΟΚ:
«Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες που αξίζουν της προσοχής. Ακόμη και από την περίοδο που αγωνιζόμουν στη ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ, υπάρχουν παιδιά που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες, όπως ο Μακρής στην Κέρκυρα, ο Μανουσαρίδης στη Δόξα Δράμας, ο Δελήμπασης στον Ιωνικό, ο Πεχλιβάνης στον Μακεδονικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου