Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ

Δύο είναι τα θέματα που απασχολούν το τεχνικό team του Δικεφάλου, η απόκτηση επιθετικού καθώς επίσης και το θέμα του σέντερ μπακ.

Ο τεχνικός διευθυντής του "Δικεφάλου" έχει κάνει τη δική του έρευνα σχετικά με τους επιθετικούς που υπάρχουν διαθέσιμοι στην αγορά, η λίστα, όμως, έχει μεγαλώσει με ποδοσφαιριστές της αρεσκείας του Λάζλο Μπόλονι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ρουμάνος τεχνικός καλοβλέπει τις περιπτώσεις δύο παικτών, ο ένας εκ των οποίων έχει αφρικανικές ρίζες και έχει διακριθεί στο γαλλικό πρωτάθλημα, ενώ την περίπτωση του δεύτερου χειρίζεται αποκλειστικά ο ίδιος.

Θέμα Ιρινέους Γέλεν, μάλλον δεν υπάρχει μια και οι απολαβές του ξεπερνούν κατά πολύ τα στάνταρ του ΠΑΟΚ ενώ φόβοι εκφράζονται και για την φυσική του κατάσταση (ευαίσθητα γόνατα και τραυματισμοί).

Χθεσινά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι στον ΠΑΟΚ προτάθηκε και η περίπτωση του Πορτίγιο.

Ο 29χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής έγινε γνωστός στις αρχές της δεκαετίας φορώντας την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης όπου αγωνίστηκε από το 2001 μέχρι και το 2004 έχοντας 53 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, εκεί όπου πέτυχε και 17 γκολ. 

Στην συνέχεια έπαιξε στην Φιορεντίνα, ενώ το 2005-2006 είχε πολύ καλή χρονιά με την Μπριζ παίζοντας σε 32 παιχνίδια σκοράροντας και 11 τέρματα.

Καλά τα πήγε και την επόμενη σεζόν με την Ταραγόνα (36 συμμετοχές και 12 γκολ) για να ακολουθήσει η διετία στην Οσασούνα με 40 συμμετοχές και τρία γκολ. Την τελευταία διετία παίζει στην Έρκουλες με την οποία σε 47 αγώνες έχει εφτά γκολ.

Η Έρκουλες υποβιβάστηκε φέτος και δεν μπορεί να κρατήσει τον 29χρονο επιθετικό, που ετησίως αμείβονταν με 700 χιλιάδες ευρώ, ποσό που φανερώνει και την δυσκολία που  έχει αυτή η υπόθεση για τον ΠΑΟΚ (το κασέ του πρέπει να πέσει αρκετά) για έναν παίκτη όμως που έχει και την εμπειρία αλλά και την ποιότητα να βοηθήσει τον Δικέφαλο.  

Όσο αφορά την περίπτωση του σέντερ μπακ, πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την παραμονή η όχι του Τσιρίλο και την αποδέσμευση του Σαβίνι.

Μπορεί μέχρι πριν λίγο καιρό να φαινόταν πως παραμονή του Μπρούνο Τσιρίλο στον ΠΑΟΚ ήταν... δεδομένη, εντούτοις κάτι τέτοιο δεν ισχύει, τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα. Και αυτό γιατί οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει ακόμη όσον αφορά τις απολαβές του Ιταλού.

Το θέμα χειρίζεται ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ο οποίος την Τετάρτη (15/6) είχε μια επαφή με την πλευρά του παίκτη όπου διαπιστώθηκε ότι υπάρχει μια μικρή αλλά σημαντική διαφορά όσον αφορά το ποσό που προσφέρει ο ΠΑΟΚ και αυτό που θέλει ο παίκτης.

Συγκεκριμένα ο "Δικέφαλος" πρότεινε ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τις 200.000 ευρώ, με τον Ιταλό να επιθυμεί 250.000 ευρώ.

Το θέμα είναι πως αυτή την στιγμή καμιά πλευρά, ούτε των "ασπρόμαυρων", ούτε του Ιταλού δείχνει διατεθειμένη να κάνει... πίσω, με την έννοια πως ο "Δικέφαλος" δεν προσφέρει στον παίκτη μεγαλύτερο ποσό από αυτό (200.000 ευρώ) και ο τελευταίος δεν δείχνει διατεθειμένος να "κατέβει" αναφορικά με τα χρήματα που ζητάει.

Στάσιμη είναι και η περίπτωση του Σαβίνι τον οποίο η ΠΑΕ έχει ενημερώσει ότι είναι εκτός πλάνων και το θέμα του χειρίζεται αποκλειστικά από τον μάνατζερ του παίκτη ο οποίος προσπαθεί να βρει ομάδα για τον πελάτη του.

Ακόμη θέμα με τον Σενεγαλέζο Σαρ υπάρχει παρά τα όσα λέγονται, και η περίπτωση του κολλάει εξαιτίας των επικείμενων εκκαθαρίσεων, και του κασέ του το οποίο θεωρείτε υψηλό.

Τέλος ενδιαφέρον για την θέση του κεντρικού αμυντικού υπάρχει επίσης και για τον παλαιό μας γνώριμο τον Μ.Αντώνιο αλλά μάλλον δύσκολα θα προχωρήσει, όπως και για τον αμυντικό του Παναιτωλικού Ουίλιαμ Εντζενκουέλε (σύμφωνα με αθηναϊκά ΜΜΕ )εμπλέκοντας παράλληλα τα ονόματα των Παπάζογλου και Μπαλάφα προκειμένου να γίνει μια τράμπα ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή...

Σύμφωνα πάντα με ιστοσελίδες που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της νεοφώτιστης ομάδας, από πλευράς του Παναιτωλικού υπάρχει ενδιαφέρον να αποκτήσουν με την μορφή δανεισμού τον επιθετικό και τον μέσο του ΠΑΟΚ. Επιπλέον αναφέρεται και το σενάριο να αποκτηθεί ο Εντζενκουέλε με αντάλλαγμα κανονική μεταγραφή τους Μουμίν και Μπαλάφα στον Παναιτωλικό συν ένα χρηματικό ποσό, ενώ αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί και ως δανεικός ο Παπάζογλου....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου