Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΩΝ!


ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ (ΑΚΡΙΤΗΣ) ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΟΥ ΝΕΟΠΑΟΚΤΣΗ...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΣ ΕΝΑ ΖΑΓΟΡ, ΠΑΟΚΑΡΧΗ, ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ, ΟΡΑΤΩΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΩΝ!
ΚΑΙ ΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟΝ ΒΙΟΛΙΔΗ, ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟΓΕΝΗ, ΤΟΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΡΟΩΘΗΘΕΝΤΑ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ!
ΦΩΣ ΕΚ ΝΥΚΤΟΣ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΝ ΤΡΥΠΗΤΟΝ ΕΚ ΚΑΤΣΑΡΗ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΑ, ΟΥ ΠΟΙΗΘΕΝΤΑ, ΟΜΟΟΥΣΙΟΝ ΤΩ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΔΙ'ΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΓΕΝΕΤΟ!
ΤΟΝ ΔΙ' ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΤΕΡΑΝ ΣΩΤΗΡΙΑΝ ΚΑΤΕΛΘΟΝΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΣΑΡΚΩΘΕΝΤΑ ΕΚ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΝΤΑ!
ΑΔΙΚΗΘΕΝΤΑ ΤΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ ΕΠΙ ΠΟΝΤΙΟΥ ΠΙΛΑΒΙΟΥ, ΚΑΙ ΠΑΘΟΝΤΑ, ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΘΕΝΤΑ!
ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ!
ΚΑΙ ΑΝΕΛΘΟΝΤΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕΖΟΜΕΝΟΝ ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ ΤΟΥ "ΚΟΛΛΗΤΟΥ"!
ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΔΟΞΗΣ ΚΡΙΝΑΙ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ, ΟΥ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΟΥΚ ΕΣΤΑΙ ΤΕΛΟΣ!
ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ REVOLUTION ΤΟ ΑΓΙΟ, ΤΟ ΚΥΡΙΟ, ΤΟ ΖΩΟΠΟΙΟΝ, ΤΟ ΕΚ ΤΩΝ ΑΡΔ ΕΚΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΝ, ΤΟ ΣΥΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΚΑΙ ΥΙΩ ΣΥΜΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕΝΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΟΞΑΖΟΜΕΝΟΝ, ΤΟ ΛΑΛΗΣΑΝ ΔΙΑ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΩΝ!
ΕΙΣ ΜΙΑΝ, ΑΓΙΑΝ, ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ!
ΟΜΟΛΟΓΩ ΕΝ ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΙΣ ΑΦΕΣΙΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΟΙΓΜΑΤΩΝ!
ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΟΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΖΩΗ ΤΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...
ΑΜΗΝ!

2 σχόλια:

  1. Μάλλον μυρωδιά από ΠΑΟΚ δν έχεις πάρει φίλε κ σίγουρα δν ήσουν όταν όλη η 4 είχε δν είχε 70 άτομα.. Όταν μαζέυομασταν στην μια πλευρά για να κάνουμε κερκίδα..

    ΝεοΠΑΟΚτσής και μπερδεμένος λοιπόν, αφού σίγουρα δν έφαγες σκατά για να κυνηγήσεις βουλινούς γούμενους μπατατούδηδες και ξαφνικά μου έγινες επαναστάτης στον καλύτερο πρόεδρο που πέρασε από τον ΠΑΟΚ (όσο και να σε πονάει αυτό, όσο κ αν πριν λίγο καιρό ήσουν από αυτούς που λόγο μόδας γούσταρες τον βρύζα..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε "Ανώνυμε" είσαι βαθιά νυχτωμένος. Κατ'αρχήν δε γνωρίζω αν έχεις υπόψιν ποιος έχει γράψει το άρθρο γιατί είμαστε 4-5 άτομα στο blog και γράφεις σα να έχεις προσωπικά με κάποιον απο εμάς. Κατά δεύτερον η σιγουριά θα σε φάει γιατι ο γράφων αν και δεν του αρεσει να μιλάει για τον εαυτό του αποτελεί ενεργό ΟΠΑΔΟ του ΠΑΟΚ απο το 1996-97 (συγνώμη που δεν πρόλαβα και Βουλινό, θα κάνω παράπονα στη μάνα που με γέννησε). Τέλος, αγαπητέ μπερδεμένε, όπως αυτοπροσδιορίστηκες, δε με πονάει ο Ζαγοράκης τον οποίο υποδέχτηκα και στο αεροδρόμιο όταν ήρθε νιώθοντας ότι πλησιάζει η ώρα της δικαίωσης των αγώνων κατά του Γούμενου. Αυτό που με πειράζει και ΣΑΤΥΡΗΣΑ, είναι η πολτοποίηση του μυαλού του Παοκτσή τα τελευταία χρόνια, η χειραγώγησή του από τα ΜΜΕ, η περιθωριοποίηση των ιδανικών του ΠΑΟΚΤΣΗ δεχόμενοι πρόσωπα και καταστάσεις που σπιλώνουν την ιστορία μας στο βωμό μιας πρόσκαιρης αγωνιστικής επιτυχίας (μέγιστη ύβρη απέναντι στο DNA μας) και η έλλειψη κριτικής σκέψης απέναντι στα τεκταινόμενα της ομάδας που έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργείται τόσο σε ομοϊδεάτες μας όσο και σε αλλόθρησκους η πεποίθηση, ότι ακόμα κι αν πει ο Ζαγοράκης να φάτε τα σκατά του, κάποιοι θα τα γαρνίρετε με μουστάρδα και θα τα φάτε. Λαός που ξεχνάει την ιστορία του δεν έχει μέλλον κι όμως η προσωπολατρεία στον ΠΑΟΚ ακόμα ζει και βασιλεύει. Αν δεν πολεμάς για τα ιδανικά σου, είτε τα ιδανικά σου δεν αξίζουν, είτε εσύ δεν είσαι άξιος να υπερασπίζεσαι αυτά τα ιδανικά. Καλή χώνεψη.
    ΥΓ: Γνώρισα 2 "γυναίκες" που στιγμάτισαν τη ζωή μου. Η μόνη διαφορά για το τι αισθάνομαι πλέον γι'αυτές, ότι η μία δεν βγήκε ποτέ από την καρδιά μου γιατί ήταν κιμπάρισσα παρόλο που την είχα πάντα για καβάντζα, ενώ η άλλη που την παντρεύτηκα με απάτησε κάποτε, αλλά την συγχώρεσα και την ξανατοποθέτησα στη θέση που νομίζω ότι της αξίζει. Τους "φίλους" μου πάντως θα τους έχω πάντοτε πιο ψηλά κι από τις 2 και από οποιαδήποτε άλλη "γυναίκα" γνωρίσω στη ζωή μου, γιατί αυτές έρχονται και παρέρχονται και πολλές φορές μερικές πάνε και με άλλους, ενώ οι "φίλοι" είναι μαζί/για μια/ζωή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή