Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΘΥΜΙΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ...

Θύμισε κάτι από τον παλιό καλό Ζαγοράκη η σημερινή συνέντευξη τύπου.Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μετά από έναν ολόκληρο χρόνο σιωπής έδωσε απαντήσεις σχεδόν για όλα τα ερωτήματα που απασχολούν τον απλό και αγνό φίλαθλο της ομάδας.

Μέσα από αυτή την διαδικασία ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε σίγουρος για το μέλλον της ομάδας, μετανιωμένος για τα λάθη του παρελθόντος και πεπεισμένος ότι η ομάδα μπορεί και πρέπει να τα καταφέρει σε αυτές τις δύσκολες εποχές.

Θύμισε κάτι από τον Ζαγοράκη των πρώτων ετών όταν μιλούσε για κάθε τι που συμβαίνει στην ομάδα, τότε που έλεγε Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΟΥΣ.

Μίλησε για το οικονομικό άνοιγμα της ΠΑΕ, την μπουτίκ, τον ερασιτέχνη, τους Άραβες, την επιτροπή ελέγχου, τον προπονητή, και παραδέχθηκε τα λάθη του.

Θολό το τοπίο παρέμεινε στα μεταγραφικά και τον σχεδιασμό της ομάδας παραπέμποντας σε άλλη συνέντευξη τύπου από τον τεχνικό Διευθυντή Π.Κωνσταντινίδη, όπως και στο θέμα του οικονομικού Διευθυντή.

Προσωπικά περίμενα να ακούσω πολύ λιγότερα απ ότι άκουσα σήμερα και η αλήθεια είναι πως το γεγονός αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα.

Με την συνέντευξη του αυτή ο Ζαγοράκης προσπάθησε να ξεδιαλύνει το τοπίο, να ξαναδώσει σιγουριά και όραμα στον κόσμο και να μπει και πάλι μπροστά εν όψη της δύσκολης συνέχειας.

Και η αλήθεια είναι πως το κατάφερε...Έδωσε σε όλους μας την ψυχολογική ένεση που χρειαζόμασταν...

Από εδώ και πέρα το μόνο που χρειάζεται η στήριξη μας, το καθαρό μυαλό και να προσπαθήσουμε όλοι μας να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος...

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου