Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μέτα την τραγική εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα,ο υπηρεσιακός προπονητης Ιωακείμ Χάβος, καλείτε να διαχειρηστεί με τον καλύτερο τροπο την κούραση των παικτών,προκειμένου η ομάδα μας να μην γίνει θύμα εκπλήξεως για τον θεσμο του κύπέλλου.
Περιθώρια για γκέλα δεν υπαρχουν και αυτό ελπιζω να το έχουν καλα στο μυαλό τους προπονητης και παίκτες και όχι τις διακοπές που πρόκειτε να πάνε μετά το τέλος του αγώνα.
Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για επαναφορά του 4-4-2. Κάτω απο το δοκάρια και πάλι ο ντε φορμέ Χαλκιάς. Στα δεξιά επιστρέφει ο Μπουσαιντι, ενω ελλείψη λύσεων στο κλεντρο παραμένουν οι Τσιρίλο και Κοντρέρας.Οσο αφορα τα αριστερά, η θέση θα παίξει μεχρι την τελευταία στιγμη, με τουσ Λίνο, Σακελλαρίου και Σαβίνι να συγκεντρώνουν ίδιες πιθανότητες. Στο κέντρο θα παίξουν οι Γκαρσία και Φωτάκης αντο του τραγικού Μπαλάφα, στα δεξία ο Βιερίνια, αριστερά ο Κριστιάνο αντί του κάκιστου Ελ Ζαρ και στην επίθεση ο Αθανασιάδης με τον ψυχολογικά κουρασμένο διεθνή απο την Πολίχνη, Σάλπι.
Μια 11 αδα οσο το δυνατόν πιο ορθολογική, χωρίς εκπλήξεις αν εξαιρέσουμε την θέση του τερματοφύλακα και κυρίως με βάση το υλικό που ο ΠΑΟΚ διαθέτει αυτη την στιγμη.
Ελπίζω πως το μυαλό των παικτων θα ειναι στο γήπεδο και οχι στις δοακοπές,τουσ κουραμπιεδες και τα μελομακάρονα,ετσι ώστε η χρονια να κλείσει με οσο το δυνατόν λιγότερες πληγές......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου