Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦ ΠΑΟΚ Νέας Κρήνης: Η κοροϊδία έπιασε ταβάνι

Ανακοίνωση κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Θ. Ζαγοράκη τον οποίο δεν κατονομάζει, αλλά και των φερέφωνων δημοσιογράφων εξέδωσε ο ΣΦ ΠΑΟΚ Νέας Κρήνης. Στην ανακοίνωση γίνονται αναφορές για αποπροσανατολισμό του κόσμου του ΠΑΟΚ, για κοροϊδία, για το οικονομικό άνοιγμα και για Αραβικά παραμύθια…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ
Μέτα και τις τελευταίες εξελίξεις από την υπόθεση των Αράβων αισθανόμαστε ότι πλέον ο κόμπος έφτασε στο χτένι και η κοροϊδία έπιασε ταβάνι.

Με την σειρά μας θα θέλαμε να θέσουμε κάποια ερωτήματα και κάποιες επισημάνσεις, χωρίς βέβαια να περιμένουμε απαντήσεις, που όπως στο πρόσφατο παρελθόν δεν δόθηκαν σε ερωτήματα άλλων συνδέσμων του ΠΑΟΚ μέσω ανακοινώσεων τους.

Μέχρι λοιπόν να φτάσουμε στο θέμα των Αράβων έχουν μεσολαβήσει στη διάρκεια αυτών των μηνών και άλλα θέματα που ακούστηκαν, γράφτηκαν και δεν πραγματοποιήθηκαν.

Παίρνοντας τα πράγματα με την σειρά, θέλουμε να ρωτήσουμε ποιος δίνει τις κατευθύνσεις στους δημοσιογράφους που εντελώς τυχαία γράφουν όλοι το ίδιο στις εφημερίδες τους ή λένε το ίδιο πράγμα στα ραδιόφωνα τους;

Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει εισιτήρια και αν πάρει όπου πάρει, από τον κόσμο, την ομάδα μέχρι και εσάς είναι όλοι εκτεθειμένοι; Μήπως τελικά ο γιος Γκαγκάτση, που παρόλο ότι έχει πατέρα έναν εχθρό του ΠΑΟΚ δεν κάνει καλά την δουλειά του και ας έχει αναρίθμητα πτυχία, όπως μας είχατε πει κάποτε;

Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι πάντα μέσα οικονομικά, όταν αυτά τα τρία χρόνια διανύει την καλύτερη εποχή σε έσοδα που είχε ποτέ; Εδώ να ξέρετε ότι το νούμερο των δυόμιση εκατομμυρίων ευρώ που τώρα ακούγεται τέσσερα, μας έχει σπάσει τα νεύρα.

Πόσο καλά ξέρατε τον κύριο Μαρινάκη, πρόεδρο του γαύρου και ψηφίσατε πρόσωπο όπως μας είπατε;

Τι γίνεται με το προπονητικό; Κάποιοι στη Θεσσαλία κάναν γήπεδο σε ένα χρόνο και κάτι και εμείς ακόμα δεν τελειώσαμε!

Τι έγινε με τα μεγάλα ονόματα προπονητών που εσείς δώσατε στην δημοσιότητα «Γκρός, Λε Γκουέν, Άντιτς και ένα σωρό ακόμα»; ήτανε για να περάσει η κρίση και εντάξει; ήτανε για να ηρεμήσει ο κόσμος από τα λάθη που κάνατε με τους Μπερέτα και τον φίλο σας Παύλο; ή όλα αυτά μαζί;

Τι έγινε με το θέμα των επενδυτών Αράβων που θα βάζανε πακτωλό χρημάτων και είχαν σοβαρό ενδιαφέρον για την ομάδα αλλά και ήταν και πολύ κοντά σε συμφωνία σχεδόν βέβαιη όπως διαλαλούσαν τα φερέφωνα σας, στις εκπομπές τους, με καταλυτική ημερομηνία 20/12/2010 και ώρα μεσημεριανή που θα βάζαν τα λεφτά τους;

Μήπως τελικά βολεύει η μέση ανατολή για παραπληροφόρηση, διότι δεν μπορεί να ερευνηθεί ούτε διαδικτυακά, αλλά ούτε και από εγκατεστημένους Έλληνες όπως σε άλλα κράτη της Ευρώπης που υπάρχουν;

Και για να το τελειώνουμε το θέμα με τους <πρίγκιπες...> δέκα και πλέον χρόνια είναι πολλά για το ίδιο παραμύθι. Σε αυτά τα χρόνια γράφτηκαν χιλιάδες στήλες και παρέλασαν από εφημερίδες δεκάδες Άραβες προύχοντες, μέχρι και ο γιος του Καντάφι.

Εμείς δεν πιστέψαμε στιγμή την ιστοριούλα σας και ούτε πέσαμε θύματα των ειδήσεων που δίνατε και καλά σταγόνα-σταγόνα στα μέσα ενημέρωσης και μιλάμε για την ημερομηνία που όπως μας λέγανε στης 20/12 θα δείτε η ΠΑΕ αλλάζει χέρια και σελίδα.

Από εκεί και πέρα όμως το χρέος της επιτυχίας ή της αποτυχίας το λαμβάνετε εσείς και αναλόγως ή θα χειροκροτηθείτε ή θα τα ακούσετε.

Χρέος σας είναι να προασπίζετε τα συμφέροντα του συλλόγου, την ιστορία και το όνομα της ομάδας, να μην εκθέτετε με δικά σας λάθη το μεγαλείο και την αξιοπρέπεια του λαού του ΠΑΟΚ, να λέτε πάντα την αλήθεια στον κόσμο ακόμα και όταν έχετε κάνει λάθος σε κάποια επιλογή σας την ίδια στιγμή, γιατί αυτό δείχνει μαγκιά και να βρείτε επενδύτη μεγάλο και σοβαρό όσο και το μεγαλείο του ΠΑΟΚ όπως ορίζει το πρωτοδικείο σε προσωρινές διοικήσεις.

Υ.Γ1: Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ!

Υ.Γ2: ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!!! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!

Υ.Γ3: ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΥΠΈΛΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου