Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Σ.Φ ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ

Ανακοίνωση έβγαλε χθές ο Σ.Φ Νέας Κρήνης κατηγορώντας έμμεσα την διοικηση Ζαγοράκη για τους χειρισμούς της σε βασικά θέματα όπως αυτό των επενδυτών....
Πρίν αναφερθώ πιο αναλυτικά, θα πω για ακόμη μια φορά την άποψη μου για όσους δεν την ξέρετε για τον Θοδωρή Ζαγοράκη.
Το κεφάλαιο Ζαγοράκη είναι όντως σημαντικό για τον ΠΑΟΚ. Η προσφορά του μεγάλη και ουσιώδη, με μεγαλύτερα καλά την συσπείρωση του κόσμου, την αγωνιστική ανασταση του ΠΑΟΚ,την δημιουργία προπονητικού κέντρου και την καλή εικόνα προς τρίτους οσον αφορά τα οικονομικά.
Απο εκεί και έπειτα δεν μου αρέσει η στάση του σε θέματα που αφορούν την προστασία του ΠΑΟΚ σε εξωαγωνιστικούς παράγοντες, την παντελή ανυπαρξία του στο παρασκήνιο και τα κέντρα των αποφάσεων, όπως και η παθητική στάση του αναφορικά με το θέμα του γηπέδου....
Ενστάσεις έχω και στη διαχείρηση του αγωνιστικού τμήματος όπου η αποχώριση του Σάντος χωρίς να υπάρχει διάδοχη κατάσταση, η απουσία ενος ανθρώπου στα αποδυτήρια με ισχυρή προσωπικότητα σαν αυτές των Κονσεισάο και Βρύζα και οι επενδύσεις σε παίκτες με μηδενική προσφορά όπως ο Κουτσιανικούλης είναι μερικά λάθη τα οποία πιστώνετε ο πρόεδρος.
Η ανακοίνωση των συνδεσμιτών βγάζει προς τα έγω το πάθος και την αγωνία ενος ολόκληρου λαου που χρόνια τώρα δεν κάνει τιποτα αλλο απο υπομονή...
Σωστός ο προβληματισμός τους αναφορικα με το γεγονός γιατι ενώ τόσο καιρό γνωρίζαμε για το ενδιαφέρων των επενδυτών,δεν εγινε κάτι για να ξεπεραστούν τα οποιαδήποτε προβλήματα.
Σωστή και η ερώτηση τους γιατί δεν ανακοινώθηκε νωρίτερα η επίσημη τοποθέτιση-εκδήλωση ενδιαφέροντος, αλλα αυτό έγινε μετά την ήττα με την Κέρκυρα και την δημόσια ανακοίνωση οτι το άνοιγμα της ΠΑΕ είναι τελικα 4 αντι για 2,5 εκατομύρια.
Ερωτήματα και προβληματισμοί με ύποπτες και επικίνδυνες απαντήσεις. Το ερώτημα μου όμως προς τον σύνδεσμο είναι γιατι καθυστέρησαν τόσο πολύ?Γιατι ενώ είχαν θέμα δεν μίλησαν νωρίτερα παρα μόνο μετά απο την ήττα?
Δυστυχώς όσο ο Ζγόρ δεν μιλαει δημόσια, τοσο το τοπίο θα ειναι θολό και οι αντιδράσεις προς το πρόσωπο του θα αυξάνουν.
Το σλόγκαν ο ΠΑΟΚ πανω απ όλα και το εμείς μαζί μαλλον έχει πάει περιπατο.Η κατάσταση απαιτεί υπομονή και συσπείρωση.Δυστυχώς υπομονή τέλος, ασυλία τέλος το θέλουν η οχι οι διοικούντες, ενώ ηρεμία θα προκείψει μονο απο την αγωνιστική ανάκαμψη του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Λάθη κάνουν όλοι εκείνοι που αγαπούν και δουλεύουν.Το θέμα είναι να ειναι ανθρώπινα και όχι με δόλο..........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου