Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΕΣΙΤΣ...

Ανακοινώθηκε πριν απο λίγο η αποστολη του ΠΑΟΚ εν οψη του αυριανού κρίσιμου αγώνα με τον ΠΑΣ.
Συγκεκριμένα, η 18άδα αποτελείται από τους: Χαλκιά, Κουτζαβασίλη Μπουσσαϊντί, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Κριστιάνο, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Γκαρσία, Λίνο, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδη, Μπαλάφα, Σαλπιγγίδη, Σακελλαρίου, Φωτάκη.
Στην αποστολή βρίσκονται και οι δύο νεαροί, Φώτης Κουτζαβασίλης και Λούκας Πετρίσεβιτς, οι οποίοι είναι ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών, που οφείλει να έχει ο ΠΑΟΚ στους αγώνες του Κυπέλλου ενώ εκτός αποστολής έμειναν  οι Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου..
Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω με πιο σκεπτικό μένει εκτος αποστολής ο κροάτης τερματοφύλακας και την θέση του στην 11αδα ξαναπέρνει ο παλαίμαχος Χαλκιάς...
Και ενώ για τους μεν Κούτσια και Παπάζογλου οι λόγοι ειναι προφανείς, δεν ισχύει το ίδιο και για τον Κρέσις.
Μου είναι αδιανόητο να δεχθώ πως ο καλύτεροσ τερματοφύλακας στην φάση των ομίλων του Europa League, μένει εκτός σε ενα τοσο σημαντικό αγώνα.Μήπως υπάρχει κάτι το οποίο δεν ξέρουμε?
Πόλλα ακούστηκαν για τον Ντάριο πριν απο το ματς με την Δυναμο. Οτι και καλά δεν παίζει διότη ειναι κροάτης και πιθανον να εχει μειωμένη αποδοση,οτι η οικογενεια του δέχοταν απειλες για την ζωή τους και αλλα τέτοια....
Στον αγώνα με την Κέρκυρα ο παλαιμαχος με το λουμπάγκο στη μέση εκανε ακόμη μια κακή εμφάνιση στερώντασ έτσι τον ούτος η αλλος κακό ΠΑΟΚ έστω και τον βαθμό τις ισοπαλίας.
Ο Κρέσιτς, μετά τον Βιερίνια και τον Βιτόλο,αποτελεί ενα απο τα πιο σημαντικά περουσιακά στοιχεία του ΠΑΟΚ,ενώ παράλληλα η ηλικία του είναι τέτοια που μπόρει ο ΠΑΟΚ να δημιουργήσει πάνω του μια ομάδα για το μέλλον.
Οι εμφανίσεις του πριν τον αγωνιστικο παραγκωνισμό του δεν έδωσαν δικαιώματα για αρνητικά σχόλια, τι στιγμή που ο Χαλκιάς υποπέφτει απο το ένα λάθος στο άλλο.
Τι φταίει?Ειναι εξωαγωνιστικοί οι λόγοι η την προσεχή μεταγραφική περίοδο η ομάδα μας εκτός των άλλων θα ψάχνει για μπακ απ του βετεράνου....
Οι φήμες για ενδεχόμενη πωληση του αν κάτι στρβώσει με τους επενδυτές, ολοένα και φουντώνουν.
Προσωπικά μπορεί να μην έχω 50000 για να συμμετάσχω στην ΑΜΚ και να έχω δικαίωμα να εκφράζω την γνώμη μου, ομως δεν μπορώ να δεχθώ με τίποτα τον παραγκωνισμό ενός τέτοιου παίκτη είτε για λόγους οικονομικούς είτε γιατι κάποιοι πρέπει να παίζουν για να μην μιλάνε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου