Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Άλλο ένα τυπικό παιχνίδι ομάδας Ιωακείμ Χάβου...Δηλαδή μια ομάδα χωρίς αρχή,μέση και τέλος η οποία δεν έχει στόχους και προσανατολισμό μέσα στο γήπεδο, αδυνατώντας να κάνει ακόμη και το αυτονόητο...Δηλαδή να μην δεχθεί γκολ στο 90'...


Σε ομαδικό επίπεδο ο ΠΑΟΚ είχε 8 προσπάθειες για γκολ, 2/8 γεμίσματα, 90 μεταβιβάσεις, 64 λάθη, 22 κλεψίματα, 13 κερδισμένα φάουλ, 20 φάουλ εναντίον του και 17 επεμβάσεις.

Ο Ατρόμητος είχε 8 προσπάθειες για γκολ, 6/23 γεμίσματα, 73 μεταβιβάσεις, 63 λάθη, 15 κλεψίματα, 20 κερδισμένα φάουλ και 7 επεμβάσεις.

Σε ατομικό επίπεδο, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης πέρα από το κερδισμένο πέναλτι είχε δύο προσπάθειες για γκολ, 1 μεταβίβαση, 7 λάθη και 5 κερδισμένα φάουλ σε 72 λεπτά.

Ο Ναμπιλ Ελ Ζαρ, που πέτυχε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ στη μοναδική επιθετική του προσπάθεια, είχε 1/1 γέμισμα, 6 μεταβιβάσεις, 4 κλεψίματα, 2 κερδισμένα φάουλ και 4 λάθη σε 78 λεπτά.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Έχασε το πέναλτι, είχε 0/2 γεμίσματα, 5 μεταβιβάσεις, 12 λάθη 1 κλέψιμο και 2 κερδισμένα φάουλ.

Ο Βλάνταν Ίβιτς περιορίστηκε σε 10 μεταβιβάσεις και 2 λάθη.

Από το δίδυμο του κέντρου ο Ντιέγκο Αρίας είχε ένα σουτ στο δοκάρι, 15 μεταβιβάσεις, 0/1 γέμισμα, 4 λάθη, 1 απόκρουση, 1 κλέψιμο και 2 φάουλ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία είχε μία προσπάθεια για γκολ, 17 μεταβιβάσεις, 5 λάθη, 1/3 γεμίσματα, 2 επεμβάσεις και 1 κλέψιμο.

Στην άμυνα, ο σκόρερ του πρώτου γκολ Άλβες Λίνο παραδόξως δεν επιχείρησε ούτε ένα γέμισμα, όπως και ο Έττο από το δεξί άκρο της άμυνας.

Από τους κεντρικούς αμυντικούς ο Τσιρίλο είχε 8 λάθη, 7 μεταβιβάσεις, 3 επεμβάσεις και 3 κλεψίματα, ενώ ο Κοντρέρας είχε 10 μεταβιβάσεις,  5 λάθη 3 κλεψίματα και 2 επεμβάσεις.

Από τους παίκτες που αγωνίστηκαν ως αλλαγές, ο Φωτάκης σε 16 λεπτά είχε 3 μεταβιβάσεις, 2 λάθη και 2 κλεψίματα και ο Αθανασιάδης 2 λάθη.

Η ατομική απόδοση των παικτών...

Χαλκιάς: Δε φέρει ευθύνη για τα γκολ. Ήταν σοβαρός, έπαιξε έξυπνα μακριά από την εστία του. Βαθμός 6

Έτο: Δεν παίζει επιθετική άμυνα και για αυτό δεχτήκαμε τα δύο γκολ. Κακός. Βαθμός 4

Τσιρίλο. Τα αυτονόητα έκανε, με σωστό τρόπο, ήταν σοβαρός. Βαθμός 7

Κοντρέρας. Τρίτο κακό παιχνίδι στη σειρά, κυρίως στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Βαθμός 4

Λίνο: Κορυφαίο του παιχνίδι φέτος, πέτυχε γκολ, κράτησε την πλευρά του. Εξαιρετικός. Βαθμός 7

Αρίας: Κορυφαίος της μεσαίας γραμμής, πολλά τρεξίματα, καλό πρέσινγκ, σοβαρός δημιουργικά. Απορούμε γιατί δεν έπαιζε. Βαθμός 7,5

Γκαρσία. Μέτριος, αργός σε ταχύτητα σώματος αλλά και σκέψης. ντεφορμέ και αυτός. Βαθμός 5

Ίβιτς: Περιορίστηκε στο χαμαλίκι, παρότι έτρεξε πολύ δεν είχε ποιοτικές στιγμές και ούτε βγήκε στο γκολ. Βαθμός 5

Βιεϊρίνια: Έπαιζε; Το χειρότερό του παιχνίδι, εμφανώς αδιάφορος. Βαθμός 4

Ελ Ζαρ: Πέτυχε το πρώτο του γκολ με ωραία ατομική προσπάθεια και γενικά ήταν θετικός δημιουργικά. Βαθμός 7,5

Σαλπιγγίδης: Κέρδισε ένα πέναλτι, κράτησε ψηλά τη μπάλα και ήταν ο λόγος που ο ΠΑΟΚ έπαιρνε εύκολα μέτρα μέσα στο γήπεδο. Όταν βγήκε η απουσία του φάνηκε. Βαθμός 6,5

Αθανασιάδης: Δεν κατάφερε να κρατήσει τη μπάλα, ο ΠΑΟΚ έχασε μέτρα στο γήπεδο από την ώρα που μπήκε μέσα. Βαθμός 5

Φωτάκης: Τραγικός ανασταλτικά, έκλεινε συνεχώς προς τον άξονα και άφηνε τον διάδρομο στον Δάρλα κάτι που έφερε και το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων. Βαθμός 4

Σαβίνι: Το γιατί μπήκε στις καθυστερήσεις ουδείς κατάλαβε.Βαθμός -

Χάβος: Κακό κοουτσάρισμα. Ενώ έχει διαβάσει άψογα το παιχνίδι, καταστρέφει τα πάντα με τις αλλαγές του. Πρώτον, βγάζει τον Σαλπιγγίδη που κρατούσε χαμηλά την άμυνα του Ατρόμητου και βάζει τον Αθανασιάδη που δεν μπόρεσε να κρατήσει με πλάτη τη μπάλα.
Βάζει τον Φωτάκη, έτσι ώστε να κλειδώσει το παιχνίδι και όχι τον Κουτσιανικούλη για να κρατήσει περισσότερους παίκτες του Ατρόμητου στην άμυνα.
Δε βάζει κανένα στο διάστημα που ο Ατρόμητος αρχίζει να εκμεταλλεύεται τις δύο κακές του αλλαγές, αφού αργεί να αποφασίσει αν πρέπει να μπει ο Βιτόλο ή ο Σαβίνι. Μέχρι να πάρει την απόφαση ήρθε η ισοφάριση. Φάνηκε επίσης πως ο Αρίας δεν έπαιζε αδικαιολόγητα τόσο καιρό. Βαθμός 3.

πηγή paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου