Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...ΟΥΤΕ Ο ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ...


Διάβασα τις ανακοινώσεις των συνδέσμων των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ. Σε συνέχεια όσων είχα διαβάσει και ακούσει μετά τη λήξη του ημιτελικού του κυπέλλου.


Σε συνέχεια όσων έχω ακούσει ή διαβάσει από τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή. Δεν έχω καταλάβει από πού προέκυπτε και από πού πήγαζε η απαίτηση να φτάσει ο ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του κυπέλλου. Δεν έχω καταλάβει, προφανώς επειδή δεν ζω στη Θεσσαλονίκη, από πού κι ως πού είχε απαίτηση μια μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ να κάνει φέτος αυτή η ομάδα την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της. Μια ομάδα που δεν έκανε σημαντικές μεταγραφές επειδή δεν είχε τα χρήματα, μια ομάδα που άλλαξε τρεις προπονητές επειδή έκανε λάθη.

Πηγαίνοντας παρακάτω τον συλλογισμό, μετά την καταδίκη των καφριών και των κάφρων, η αντίδραση της συντριπτικής πλειονότητας των οπαδών του ΠΑΟΚ το βράδυ της περασμένης Τετάρτης ήταν η καλύτερη, τουλάχιστον στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου. Οι πολλοί αποδοκίμασαν τους λίγους που μπούκαραν, αρκετοί χειροκρότησαν την ομάδα παρά την ήττα, την κακή εμφάνιση και τον αποκλεισμό και αποχώρησαν.

Υπό κανονικές συνθήκες αυτή η συμπεριφορά των πολλών θα έπρεπε να δίνει το κουράγιο σε όλους στον ΠΑΟΚ να συνεχίσουν τη δουλειά. Να ξεπεράσουν την απογοήτευση και να δημιουργήσουν κίνητρα στην ομάδα, τον στόχο της προκριματικής φάσης του Champions League. Πνιγμένοι στις αντιδράσεις των λίγων, ο Ζαγοράκης, ο Χάβος και οι ποδοσφαιριστές δεν θα πάνε μακριά. Και η ομάδα θα πνιγεί. Θα χάσει τους στόχους, θα κινδυνεύσει να μείνει έξω από την Ευρώπη.

Είναι πολύ εύκολο να διαλύσει ο ΠΑΟΚ αυτό που δημιούργησε την τελευταία τριετία. Πολύ εύκολο. Και μπορεί να συμβεί μέσα σε διάστημα ολίγων ημερών. Ο ΠΑΟΚ θα πάει εκεί από όπου ήρθε την τελευταία τριετία. Και τούτη τη φορά δεν θα φταίει ούτε ο Γούμενος ούτε ο προηγούμενος.

πηγή exedrasports.gr(Β.Σαμπράκος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου