Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ PAOK FAN CLUB NEW YORK

Αδέρφια Παοκτσήδες

Την Τεταρτη το βραδυ, δυστυχώς Η ομάδα μας δεν κατάφερε αυτό που όλη περιμέναμε. Την πολυπόθητη πρόκριση για το τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Ως φίλαθλοι και οπαδοί τις αγαπημένης μας ομάδας, βλέποντας τον αγώνα, νιώσαμε μη τεραστια θλίψη και πικρα.
Όταν είσαι χιλιάδες μίλια μακριά από τι πατρίδα σου και τοη ΠΑΟΚ, η πικρα και η στενοχώρια είναι μεγαλύτερη από ότι όταν είσαι κοντά στην ομάδα σου. Την ώρα λοιπόν που ο Δικέφαλος μας κατέρρεε μέσα το Ναό μας, τα μηνύματα που ανταλλάζαμε όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες ανά την Αμερική, ήταν πολλά και συγκινητικά. Και ειδικά όταν είμαστε όλοι σκορπισμένοι επίσης χιλιάδες μίλια μακριά στην ίδια μας τη χώρα.

Η χτεσινή βραδιά μας γκρέμισε τα όμορφα όνειρα του τελικού και τη χαρά για την μεγάλη μας εκδρομή που οργανώναμε για να έρθουμε στην Ελλάδα αυθημερόν και να νιώσουμε μαζί με όλους σας την ευτυχία τις κατάκτησης του κυπέλλου. Δυστυχώς δεν έγινε, και έτσι τα όνειρα μας και η λαχταρά μας εξαφανίστηκαν σε 90 λεπτά κακού ποδοσφαίρου από την μεριά του ΠΑΟΚ.

Νομίζω ότι το ψυχολογικό κομμάτι της ομάδας μας ήταν αυτό το οποίο υστέρησε ο ΠΑΟΚ. Διότι αγωνιστικά στο roster μας έχουμε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ. Την οποία ΑΕΚ υποτιμήσαμε και επαναπαυτήκαμε στο 0-0 του προτού αγώνα καi στο γεγονός ότι τους παίζαμε με 9 παίκτες. Μόνο ο κόσμος του ΠΑΟΚ τελικά έπαιξε τι μπάλα του εχθές στον αγώνα, αλλά και όλοι την εβδομάδα πριν το παιχνίδι. Μπράβο και πάλι στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!

Οι παίκτες και προπονητές πηγαίνουνε και έρχονται, και οι διοίκησης το ίδιο θα αλλάζουνε και θα ανανεώνονται. Όμως η ιδέα του ΠΑΟΚ και ο κόσμος του, παραμένουνε εκεί, πιστοί στον καθήκον τις κερκίδας και τις υπεράσπισης και στήριξης τις ideas του ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.

Το τι έγινε χτες μετά τον αγώνα όσον αφορά τα επεισόδια, εμείς δε μπορούμε να το σχολιάσουμε ούτε και να το καταδικάσουμε, διότι η πικρα και το πάθος αναγκάσανε το κόσμο να συμπεριφερθεί παράλογα και λάθος με βάση το ισχυρό συναίσθημα και όχι το λογική. Ήτανε σίγουρα κακό και θλιβερό το να βλέπεις αδέρφια ΠΑΟΚτσήδες να πλακώνονται μεταξύ τους και να δημιουργούν έκτροπα μέσα στο γήπεδο μας. Είμαστε σίγουροι όμως, ότι και αυτοί που ξεκινήσανε αυτές τις βιαιοπραγίες δεν θέλανε κατά βάθος να πράξουνε έτσι! Δυστυχώς όμως έγινε το κακό.

Ας βάλουμε λοιπόν τι κακία μέρα αυτή του χρόνου πίσω μας και ας την ξεχάσουμε! Η χρονιά δεν τελείωσε! Ο ΠΑΟΚ μας είναι ακόμη στο τελευταίο του στόχο, που δεν είναι άλλος πλέον από τα play offs.

Οι ελπίδες υπάρχουνε και μάλιστα έντονες!
Παροτρύνουμε το κόσμο να σταθεί στο πλευρά του προέδρου μας και της διοίκησης, όπως και του προπονητή και τις ομάδας μας. Δε νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια έχει περάσει καλύτερη διοίκηση στο ΠΑΟΚ. Φτάσαμε εκεί που φτάσαμε με επιτυχία με ένα χαμηλό budget στο οποίο δείξαμε τι δύναμη μας sτην Ευρώπη και Ελλάδα! Η συνέχεια έπεται δύσκολη ψυχολογικά, αλλά τι λύση θα τι δώσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ εάν και μόνον σταθεί κοντά στο πλευρό τις ομάδας και του προέδρου μας.

Ενότητα και δύναμη στο μικρό τις υπόλοιπης και δύσκολης συνέχειας λοιπόν. Ελπίζουμε ο λόγος μας να ακουστεί έστω και από μακριά και να πιάσουνε τα λόγια μας τόπο για το καλό τις ομάδας μας για το καλο του ΠΑΟΚ!
Εμείς μαζί απ’ την Αμερική για μια ζωή Αητέ- Αητέ δικεφαλε

PΑΟΚFAN CLUB OF ΝΕW YORK USA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου