Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΧΑΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ....

Το 2010 φεύγει και στον ΠΑΟΚ έχουν έναν ακόμα τελικό. Αυτόν με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο την Τετάρτη (22/12) στο γήπεδο της Τούμπας. O Μάκης Χάβος στη σύντομη ομιλία του προς τους παίκτες ζήτησε «να μην απογοητεύσουμε τον κόσμο μας».
Το τελευταίο παιχνίδι, ο τελευταίος τελικός για το 2010 είναι αυτό με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον θεσμό του Κυπέλλου. Είναι παιχνίδι ιδιαίτερο για τον Δικέφαλο που θέλουν να προχωρήσουν πολύ ψηλά στην διοργάνωση, αλλά και αν πάρουν το αίμα τους πίσω μετά τον περσινό αποκλεισμό από την ομάδα της Ηπείρου.
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ξεκίνησε σήμερα (20/12), με μία πρωινή προπόνηση. Ο Μάκης Χάβος λίγο μίλησε στους πάικτες του, ζητώντας τους να δουν το παιχνίδι ως τελικό. Να ξεχάσουν την ήττα από την Κέρκυρα και να επικεντρωθούν στο ματς με τον ΠΑΣ, ζήτησε από τους παίκτες του ο Μάκης Χάβος και συνέχισε την ολιγόλεπτη ομιλία του χαρακτηρίζοντας πολύ καλή ομάδα τον ΠΑΣ. «Δεν πρέπει να απογοητεύσουμε τον κόσμο μας και οφείλουμε να αποχαιρετίσουμε τη χρονιά με ένα καλό αποτέλεσμα και μια καλή εμφάνιση».
Από την προπόνηση απουσίαζε ο Βιτόλο, που έχει υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας το νέο έτος. Ο Μουσλίμοβιτς, που προσφάτως είχε υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς, όπως και ο Ίβιτς, που είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Οι Ζουέλα και Μαλεζάς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Κοντρέρας, Γκαρσία και Βιεϊρίνια δεν συμμετείχαν για προληπτικούς λόγους και για να ξεκουραστούν.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα. Μαζί με την ομάδα προπονήθηκαν και οι Λούκα Πετρίσεβιτς, Κώστας Σταφυλίδης και Εργκίς Κάτσε.

Τα εισιτήρια με ΠΑΣ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα. Τα εκδοτήρια λειτουργούν από τις 10:00 πμ μέχρι τις 17:00, ενώ την Τετάρτη(22/12) τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από τις 10:00 πμ μέχρι και την έναρξη του αγώνα. Τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύουν κανονικά. Οι τιμές των εισιτηρίων για τις περισσότερες θύρες θα είναι ο ίδιος 10 ευρώ πλην από τα VIP του 3ου και του 4ου ορόφου που θα κοστίζουν 80 και 50 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου