Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σε ομαδικό επίπεδο ο ΠΑΟΚ είχε 8 προσπάθειες για γκολ έναντι 12 της Κέρκυρας, 19 κλεψίματα έναντι 28, 7 κερδισμένα κόρνερ έναντι 3, 45 λάθη έναντι 38, 9/33 γεμίσματα έναντι 7/16, 103 (!) μεταβιβάσεις έναντι 59, 15 φάουλ έναντι 14 και τέσσερις κίτρινες κάρτες έναντι μίας των γηπεδούχων.

Σε ατομικό επίπεδο, ο Πάμπλο Γκαρσία είχε την πιο πλούσια στατιστική με τρεις προσπάθειες για γκολ, είκοσι μεταβιβάσεις, ένα κλέψιμο, δύο απομακρύνσεις της μπάλας από την περιοχή, δύο κερδισμένα φάουλ και επτά λάθη. Ο Σωτήρης Μπαλάφας, στα 46 λεπτά που αγωνίστηκε είχε μόλις τρεις μεταβιβάσεις, τέσσερα λάθη και έκανε ένα φάουλ.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια τέλειωσε τον αγώνα χωρίς να απειλήσει απευθείας την εστία του Κωνσταντόπουλου. Είχε μία ασιστ (στο γκολ του Αθανασιάδη), 3/11 γεμίσματα, έντεκα μεταβιβάσεις, τρία κερδισμένα φάουλ και δέκα λάθη. Ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ ήταν μέτριος στα 63 που αγωνίστηκε με έξι μεταβιβάσεις, ισάριθμα λάθη, μία προσπάθεια για γκολ και 2/3 γεμίσματα, ενώ ο Γιώργος Φωτάκης είχε δέκα μεταβιβάσεις, δύο λάθη, 2/7 γεμίσματα, δύο κλεψίματα και ένα κερδισμένο φάουλ.

Αξιοσημείωτες ήταν οι στατιστικές επιδόσεις του Κοντρέρας με 12 μεταβιβάσεις, πέντε κλεψίματα, δύο απομακρύνσεις, ένα κερδισμένο φάουλ και ένα λάθος.

Στην επίθεση ο Στέφανος Αθανασιάδης πέρα από το όμορφο γκολ είχε τρεις προσπάθειες για γκολ, πέντε μεταβιβάσεις, δύο κλεψίματα και ισάριθμα λάθη, ενώ ο Σαλπιγγίδης που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο συμμετείχε με μία προσπάθεια για γκολ, τρεις μεταβιβάσεις και ένα λάθος.

Ο Λίνο, που επέστρεψε στη δράση μετά από καιρό, είχε στο δεύτερο ημίχρονο 11 μεταβιβάσεις, δύο λάθη, 0/6 γεμίσματα και τρία κερδισμένα φάουλ.

Για την Κέρκυρα, κορυφαίος στατιστικά ήταν ο σκόρερ του δεύτερου γκολ, Ιεροκλής Στολτίδης, με τρεις προσπάθειες για γκολ, 16 μεταβιβάσεις, πέντε κερδισμένα φάουλ, δύο κλεψίματα και πέντε λάθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου