Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

PAOK-SHAMROCK ROVERS 2-1 [Η καντεμοβλογιά η κούραση και η ΘΥΡΑ 4]

Ο ΠΑΟΚ χτες το βράδυ πήρε μια αγχωτική νίκη επί της ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ με 2-1 και έτσι με αυτό οτ τρόπο έκανε ένα ακόμα βήμα για τους 32 του EUROPA LEAGUE.Η ΘΥΡΑ 4 έδωσε ρεσιτάλ οπαδισμού αλλά και βλακείας.
Ο ΠΑΟΚ χτές με δύο GOOOAAALLLαρες τον DRAKULINHO COSTIN LAZAR και του BOMBERMAN ADELINO VIERINHA πήρε μια αγχωτική νίκη αλλά και πολύ σπουδαία νίκη με τον IVIC για ένα ακόμα αγώνα να είναι κάτω του μετρίου αλλά στη φάση του GOAL να κάνει φοβερή πάσα στον ADELINHO VIERINHA για να βάζει το γκολ όπως επίσης ο ΚΛΑΟΥΣ δεν φάνηκε καθόλου στο ματς και σε μια φάση ένας ξυλοκόπος του πήρε τα πόδια του μικρού χωρίς να δει κάρτα (ξάδερφος του ΣΠΑναΘΑ) και έτσι έχουμε ακόμα έναν τραυματισμό πόσοι είναι σε ένα μίνα 16?17? η γκαντεμοβλογιά που βαράει τον ΠΑΟΚ δεν έχει προηγούμενο αλλά ήταν της μοίρας γραφτώ διπλό στο Χαριλάου με Τον Σάκη το παλ επ δεν ξεφονίζουμε παίκτες του ΠΑΟΚ γαμ.... τα ερπετά ακόμα μια φορά.
Αλλά εκτός από το αγωνιστικό έχουμε το εξωαγωνιστικώ από το είναι πουκάνα του παπανδρέου η μάνα μέχρι το ΠΑΟΚ-ΠΑΟΚ-ΠΑΟΚ-ΠΑΟΚ-ΠΑΟΚ-ΠΑΟΚ τον οπαδών της SHAMROCK ROVERS ο ΠΑΟΚ είναι από της ομάδες που όλοι σέβονται πλέον πρώτη φορά ομάδα που δεν έχουμε σχέσει αντίθετα έχουν αδέλφια τους πράσινους λαγούς της χαβούζας. Η ΘΥΡΑ 4 στάθηκε δίπλα στον απλό πολίτη με το σύνθημα είναι πουκάνα του παπανδρέου η μάνα αλλά έχει και τα κακά της η ΘΥΡΑ 4 με 3 κροτίδες να σκάνε και την μια εν ώρα αγώνα ο ΠΑΟΚ θα πάρει ένα τριανταράκι πρόστιμο έσυ που πέταξες την κροτίδα πας να τα δόσεις εσύ τα λεφτά?μπα ε? ε μην κάνεις λοιπόν μαλακί... και μετά λες που είναι οι μεταγραφές?!?
Αλλά δεν πρόκειται να ξεφύγουν από εδώ και οι ταρίφες και οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ κάνανε μαζί απεργία αδιαφορώντας πλήρως για αυτούς του χιλιάδες οπαδούς του ΠΑΟΚ που γυρίσαμε με τα πόδια σπίτια μας ΤΟΥΜΠΑ-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ σε 2 ώρες ακούς ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΤΟΥΜΠΑ-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ σε δύο ώρες στον στρατό οι πεζοπορίες δεν κρατάνε τόσο πολύ για να τρως εσύ και το μοσχάρι που κουβαλάς δίπλα σου.Αλλά ας αφήσουμε αυτά ο ΠΑΟΚ για μια ακόμη φορά χωρίς να παίξει μπάλα πήρε την νίκη και πήγε στους 5 βαθμούς με την ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ ναι είναι στους 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου