Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ, ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΛΙΝΟ,ΚΛΑΟΥΣ,ΜΠΑΦΙ ΚΑΙ ΚΡΕΣΙΤΣ...

Το βράδυ της Παρασκευής (21/10) θα ξεκαθαρίσει αν οι Αθανασιάδης και Λίνο θα είναι στην διάθεση του Λάσλο Μπόλονι για το παιχνίδι με τον Αρη. Οι δύο παίκτες υπεβλήθησαν σήμερα (21/10) σε μαγνητική και σε λίγες ώρες θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων τους.


Από εκεί και πέρα όσον αφορά τον Μπαλάφα, θα φανεί το Σάββατο (22/10) αν θα είναι ετοιμοπόλεμος για το ματς με τους "κίτρινους", ενώ ο Ντάριο Κρέσιτς ταλαιπωρείται από ίωση (πήγε στην Μεσημβρία, εξετάστηκε και αποχώρησε) και θα φανεί και αυτός αύριο (22/10) εάν θα μπορεί να βρίσκεται στα πλάνα του Μπόλονι για το ντέρμπι με τον Αρη.

Ο τελευταίος πάντως είδε σήμερα (21/10) τον Πάμπλο Κοντέρας να προπονείται σε φουλ ρυθμούς και να τίθεται έτσι στην διάθεσή του για το κυριακάτικο (23/10) ματς. Γι' αυτό δεν υπολογίζονται σίγουρα οι Γκαρσία, Φωτάκης και Τσουκαλάς, ενώ στην προπόνηση της Παρασκευής (21/10), οι βασικοί έκαναν χαλάρωμα, οι αναπληρωματικοί ασκήσεις, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε φυσική κατάσταση και ασκήσεις με την μπάλα.

πηγή olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου