Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Καλησπερα.Απογευμα σαββατου σημερα.Αυριο ο ΠΑΟΚ εχει ενα πολυ δυσκολο ματς απεναντι στον γειτονα.Παιδια δεν το λεω ντερμπι διοτι πολυ απλα για τον καθε παοκτση αυτο το ματς ειναι απλα ενας αρκετα δυσκολος εκτος εδρας αγωνας.Ελλειψεις λενε πως εχει ο ΠΑΟΚ.Εγω λεω ποιες ελλειψεις ρε παιδια??!

Αυριο το βραδυ ο ΠΑΟΚ αυτοι που θα παιξουν θα πρεπει οχι απλως να παιξουν καλο ποδοσφαιρο αλλα να μασανε σιδερα.Διοτι αυτα τα ματς τα κερδιζεις με την φανελα σου,τα κερδιζεις με παθος,με ψυχη.

Αυριο το βραδυ δεν θα υπαρχει καμια δικαιολογια ουτε κουρασης ουτε τιποτα.Επιββαλεται σαν ΠΑΟΚ να κερδισεις αυτη την μικρη ομαδα της οδου Παπαναστασιου.

Ο παπαναστασιακος δεν εχει τιποτα απεναντι στον ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ.Δεν υπαρχει λογος να φοβηθουνε αυτοι που θα μπουνε οι 11 καμικαζοι τιποτα απολυτως.

Υ.Γ.ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Υ.Γ.1.ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΕΜΑΣ.ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΚΑΙ Β ΕΘΝΙΚΗ ΘΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝΕ.ΠΕΡΥΣΙ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝΕ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.

Υ.Γ.2.ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ,ΕΠΙΒΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝΕ(Ο ΣΠΑΝΑΘΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕ ΕΤΣΙ)ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.

KΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΒΗΜΑ.ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΥΡΙΟ.ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου