Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

300 ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ!!!

Δεν μπορώ ρε να ασχοληθώ σήμερα με τον σημερινό αγώνα κ μόνο με αυτόν, σήμερα κρίθηκε το μέλλον μας, κ είναι εφιαλτικό χάρη οχι μονο στα λαμογια που μας κυβερνούν απο την μεταπολίτευση ως σήμερα αλλα κ γιατί τα καλομαθημένα τον βόρειων προαστίων φρόντισαν να καταστρέψουν την πορεία τον ΕΛΛΉΝΩΝ που προσπαθούσαν να σώσουν ότι ηταν δυνατόν απο μια χώρα που καταρρέει.
Δεν θα σταματήσω να φωνάζω κ να κατεβαίνω στους δρομους οχι ως ότου αφανιστούν ολοι αυτοι που κατεστραψαν τα όνειρα μας αλλα κ ώσπου να δω κρεμασμένους μαζί τους κ τα τσογλάνια τον βόρειων προαστίων τα κωλ@παιδα με τις καγιεν τους δήθεν αναρχικούς που προσπαθούν να κάψουν τα δίκασα όνειρα.

Δεν φοβήθηκα την Σταζη δεν εκανα πίσω στο Κόσοβο οταν βρεθηκα δίπλα στον Αρκαν να τα βάζουμε με Αλβανούς κ ΝΑΤΟ. 

Ε δεν θα χαριστω σε αυτους, κ ζητώ κ απο ολους εσας να σκεφτείτε για μια στιγμή το δικό σας αυριο το δικό σας μέλλον κ αν οχι το δικό σας τοτε τον παιδιών σας κ να σκεφτείτε αξίζει να κάνετε πίσω? αξίζει να χάσετε τα οσα για χρονια παλέψανε κ ιδρώσατε για να πετύχετε? 

Ο αγώνας δεν τελείωσε τώρα ξεκινά, η εμείς η αυτοί. Δεν είναι εύκολος ο αγώνας αλλα είναι αγώνας επιβίωσις κ δεν έχουμε αλλη επιλογή.........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου