Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σήμερα δεν θα μιλήσω για τα θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ αλα την χώρα μας. Οι περισσότεροι γνωρίζεται ότι δεν μεγάλωσα εδώ οπότε θα μου συγχωρέσετε τα ορθογραφικά λάθη κ θα δείτε την ουσία κ μόνο αυτή. Δεν γίνετε να μην πάρω θέση στα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας μια χώρα που η πολιτικοί κ οικονομική ελίτ τις Αθηναίικης χαβούζας την έχουν φέρει στο τέλμα τις απαξίωσις, ανεργία νέο φτωχή ξενοφοβία εξαθλίωση. 

Ο ΠΑΟΚτσήδικος λαός δεν είναι δυνατόν να μείνει αμέτοχος το επιβάλει η ιστορία μας η κουλτούρα μας το φιλότιμο μας κ η περηφάνια μας, κ θα επικαλεστώ εδώ τα τέσσερα γράμματα που αγαπάμε κ τη σημαίνει το καθένα από αυτά για εμάς Π=περηφάνια Α=αντίσταση Ο=όνειρο Κ=κατάκτηση. 

Δεν ζητήσαμε ποτέ να μας χαρίσουν κάτι, αλλα έχουμε μάθει να παλεύουμε κ να απαιτούμε δικαίωσή. Προερχόμαστε από την Μακεδονία την Πόλη τον Πόντο κ την Μικρά Ασία. 

Μάθαμε να παλεύουμε κ να βγαίνουμε νικητές αυτό θα κάνουμε κ τώρα νομίζω είναι η ώρα να πάρουμε την τύχη της χώρας στα χέρια μας ώστε να μην υποστούμε για αλλη μια φορά τον ξεριζωμό από την ίδια μας την χώρα. 

Το που μας οδηγούν το ξέρουμε το ζούμε το βιώνουμε κάθε μέρα, αλλη επιλογή δεν υπάρχει από το να γίνουμε κ πάλι ακόμη μια φόρα η πρωταγωνιστές της ανατροπής κ τις Πάλης, αλλη λύση δεν υπάρχει για την επιβιώση την δική μας τον οικογενειών μας κ της χώρας μας. 

Η εμείς η αυτοί....Σας καλώ λοιπόν όλους μικρούς κ μεγάλους να κατέβουμε στους δρόμους για αλλη μια φορά για τα όσα αντιπροσωπεύουν ο Δικέφαλος Αετός κ τα τέσσερα γράμματα που αγαπάμε για τον ΠΑΟΚ κ την ΕΛΛΆΔΑ ΡΕ ΓΑΜΏΤΟ............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου