Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΟΚ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ...

Καλησπερα παιδια.Μετα απο πολυ καιρο ξαναγραφω σε ενα απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο μπλοκ σε θεματα του ΠΑΟΚ μας.

Μετα απο μια ηττα στο Γ.Καραισκακης,μια νικη κοντρα στην αεκ και μια ισοπαλια στο μακρινο καζαν πολλα μπορουνε να υποθουνε.Παιδια εδω πρεπει να κρατησουμε την ηρεμια και να μην κατστρεψουμε και κανουμε ανω -κατω την ομαδαρα μας.

Δυο λογια για τον ΜΠΟΛΟΝΙ.Για μενα ειναι ο καλυτερος προπονητης στην ελλαδα,οχι ο κορυφαιος αλλα ενας απο τους καλυτερους.Θελω να καταληξω και να πω πως τους εχει κερδισει ολους.Απο δημοσιογραφους μεχρι και τον τελευταιο οπαδο του ΠΑΟΚ.

Το καλοκαιρι ζητησε 4 παικτες σε 4 διαφορετικες θεσεις,το ηξερε ομως πως ο ΠΑΟΚ δεν ειχε τα κεφαλαια να τον ικανοποιηση παροτι εκανε 6-7 επιλογες(το αν ειναι σωστες ή οχι θα το δουμε μεσα στην χρονια).

Ο μπολονι λοιπον δεν ειναι ευχαριστημενος με το υπαρχον ροστερ και αυτο το δειχνει οταν γυρναει στον παγκο να κανει αλλαγες και δεν εχει επιλογες.

Το καλοκαιρι που μας περασε φαγαμε τον παπα με τον φλωριδη εναν αορατο ανθρωπο που ηθελε να κανει τον ΠΑΟΚ μας δικο του με λεφτα αλλου,μου θυμισε πραγματικα παλιες ελληνικες ταινιες ολο το σηριαλ αυτο.

Φλωριδης πια δεν υπαρχει και συνεχιζουμε με εναν ανθρωπο ο οποιος για μενα ειναι ο μακραν καλυτερος προεδρος του ΠΑΟΚ.Ειναι αυτος που σε πηρε απο το μηδεν και σε πηγε στο 20,για μενα αυτο λεει πολλα.

Ο ΠΑΟΚ δεχεται καθημερινα επιθεση απο πολλους και εμεις δεν τον προστατευουμε οπως πρεπε.Σημερα το πολυ αυριο θα βγει το πορισμα και η νεα διοικηση με μπροσταρη τον θοδωρη ζαγορακη.για πολλου τον μουγκοθοδωρο τον μιζερο τον χαλιαμπελα.

Με αυτον θα πορευτουμε και θα κανουμε τον ΠΑΟΚ μας μεγαλο,αλλα κοιταξτε να δειτε δεν θα κανει ο καθενας μας τον ΠΑΟΚ μπουρδελο.Αυτο πρεπει να σταματησει.

Για τα αγωνιστικα ο ΠΑΟΚ δεν μου εμπνεει πλεον καμια σιγουρια διοτι δεν υπαρχει συνοχη στα μετοπισθεν.Δεν μπορει να παιζει ο κρεσιτς,να παιζει ο εττο.

Θα με πειτε κομπλεξικο οκ αποψη μου.Εγω βλεπω τον ΠΑΟΚ να χανει βαθμους εξαιτιας του κρεσιτς.Αποψη μου ετσι.

Δεν μπορει αυτος ο ΠΑΟΚ που ξερουμε να του γυρνανε τα ματς 3 στον αριθμο παρακαλω μεσα σε 1 μηνα.Αυτο δειχνει οτι κατι δεν παει καλα,κατι δεν δουλευετε σωστα.

Και ερχομαι να σταθω στις δηλωσεις του ιβιτς.Παιδια παικτες οπως ο γκαρσια ο ιβιτς ο χαλκιας ο κοντρερας εχουνε διακιωμα να μιλανε.Χρονια στην ομαδα.

Ο ιβιτς ειπε αληθειες για αυτο σε καποιους να πονεσανε αυτες οι αληθειες.Αλλα η πραγματικοτητα ετσι ειναι.

Στο καραικσακη η ομαδα δεν εμφανιστηκε ποτε,κακα τα ψεματα.Δεν μπορει αυτος ο ολυμπιακος να σου γυρναει παιχνιδι μεσα σε 7 λεπτα οπως ο εργοτελης σε 2 και η καζαν σε 13 λεπτα.αν ειναι δυνατον.

Στα διοικητικα πολλοι αποχωρησανε ο παναγιωτης ο ποικιλιδης εκανε δηλωσεις πριν.Το μονο που με πειραξε ητανε ενα και μονο πραγμα.Ποιος δεν τον ηθελε???Πλεον να βγαινουνε ολοι και να μιλανε με ονοματα ανωνυμα κανενας.Ανωνυμα γραφουνε μονο κατι σαιτ π.χ ο πιτσδορος γνωστος και μη εξαιρετεος.Και πιτσαδοροι δεν θα γινουμε ποτε.Γιατι εχουμε κοτσι και γραφουμε με ονοματα κυριοι.

Υ.Γ.1.ΜΠΟΛΟΝΙ αλλαξε σε παρακαλω πολυ αυτονα τον κρεσιτς δεν βλεπετε.

Υ.Γ.2.Ας τραβηξει καποιος το αυτακι του βιειρινια να του πει οτι παιζει στον ΠΑΟΚ και δεν μπορει να κανει οτι θελει.

Υ.Γ.3.Μην αφηνετε να σας αλλαζουνε γωνμες και να σας πιπιλιζουν τα αυτια τα ραδια της πολης.υπαρχουνε και παοκτσηδικα ραδια που αγαπανε τον ΠΑΟΚ και το μονο που δεν θελουν ειναι το κακο του.

Υ.Γ.4.Οταν θα μιλησετε ποτε επωνυμα ισως ξαναασχοληθω μαζι σας.Αρνητικη και κακοπροαιρετη ανθρωποι που θελετε να κανετε κακο στον ΠΑΟΚ επειδη κοπηκανε τα κουτρα εισητηρια και η κουτρα εκδρομες.

Υ.Γ.5.ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΞΑΝΑ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΟΡΑΜΑ.ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙΣ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΟΡΑΜΑ.ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ.Ο ΠΑΟΚ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΓΚΕΣ.

Υ.Γ.5.ΚΥΡΙΕ ΚΑΤΣΑΡΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.

Υ.Γ.6.ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΤΣΕΠΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ.ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ.

Υ.Γ.7.ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ.30.000 ΛΑΟΣ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.



Υ.Γ.8.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ 130 ΩΡΕΣ ΠΑΝΕ-ΕΛΑ ΣΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΚΑΖΑΝ.

Υ.Γ.9.ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου