Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΣΤΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΑ!

Ο Βλάνταν Ίβιτς τα είπε «έξω από τα δόντια» για την ήττα από τον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος μεταξύ άλλων τόνισε ότι «δώσαμε 11 επίσημα ματς και στα δύο χάσαμε με ανατροπή. Αυτό δε συνέβαινε στον ΠΑΟΚ. Εχουμε βγάλει πάνω από τη γραμμή 8-9 φορές την μπάλα κι οι αντίπαλοί μας είχαν 5-6 φορές δοκάρι. Δεν ήταν έτσι ο ΠΑΟΚ». 

Στη συνέχεια ο Ίβιτς υπογράμμισε ότι «το παιχνίδι κρίθηκε στο ένα γκολ. Εμείς δεν είχαμε κατοχή της μπάλας. Με την πρώτη ευκαιρία μας βάλαμε το γκολ. Το πρόβλημά μας είναι ότι γυρνάει εύκολα το 0-1 σε 2-1. Στο παρελθόν αυτό δε γινόταν. Είναι ένα κομμάτι που πρέπει να διορθώνουμε. Αν συνεχίσουμε έτσι δε μας βλέπω καλά. Αν θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά, αυτό θα γίνει μόνο μέσω της βελτίωσης».

Για το τι έπρεπε να κάνει ο ΠΑΟΚ στον Πειραιά, ο Σέρβος είπε: «Τα προηγούμενα χρόνια που κερδίσαμε σε αυτήν την έδρα, το κάναμε έχοντας την κατοχή της μπάλας. Σήμερα δεν το είχαμε αυτό».

Για το αν επηρέασε η κούραση από το ευρωπαϊκό παιχνίδι, δήλωσε: «Αν παίζαμε σήμερα με τον Παναθηναϊκό, θα σας έλεγα ναι. Όμως κι ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στην Ευρώπη, με αντίπαλο την Άρσεναλ. Κι αυτός έχει υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν πιο δύσκολο για μας παρά γι΄ αυτούς».

Επιτέλους κάποιος μίλησε και είπε την αλήθεια χωρίς να χρειαστεί να γίνουμε πάλι εμείς οι κακοί της υπόθεσης...Συμφωνώ μαζί του 100%!!! Πρέπει να αλλάξουμε μυαλά αν θέλουμε να πάμε τον ΠΑΟΚ ένα σκαλί παραπάνω. Ανασύνταξη τώρα και πολύ δουλειά.Άλλωστε ΠΑΟΚ είσαι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου