Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ Δ..Σ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Σε ανακοίνωση της απόφασής τους να παραιτηθούν ομαδικά από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησαν το μεσημέρι της Δευτέρας (3/10) όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, εκτός του προέδρου, Θόδωρου Ζαγοράκη.Η ανακοίνωσή τους αναφέρει:

"Σεβόμενοι τις αυξημένες έως τώρα υποχρεώσεις της ομάδας, αναστείλαμε μέχρι αυτή τη στιγμή την απόφασή μας να μη συμμετέχουμε στο επόμενο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την οποία απόφαση ανακοινώνουμε πλέον με τη δήλωσή μας αυτή.
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κύριο Θεόδωρο Ζαγοράκη, για την τιμή που μας έκανε να μας δώσει την ευκαιρία να υπηρετήσουμε τον ΠΑΟΚ ανιδιοτελώς και αφιλοκερδώς. Θα είμαστε πάντα στη διάθεσή του.
Παραμένουμε στρατιώτες του ΠΑΟΚ και επιστρέφουμε εκεί που ανήκουμε, στις τάξεις των Φιλάθλων της ομάδας μας.
Με εκτίμηση
Mιχαηλίδης Γεώργιος, Πρέλεβιτς Μπάνε, Ποικιλίδης Παναγιώτης, Μηλιωρίδης Σπύρος, Φαρλαλής Γεώργιος, Πάνος Ρούτης- Ραπτόπουλος, Χατζόπουλος Αθανάσιος"

Τι γίνεται όμως από σήμερα το απόγευμα και από αύριο;

Θόδωρος Ζαγοράκης και Θανάσης Κατσαρής θα κάνουν σήμερα και αύριο τις τελευταίες επαφές για την στελέχωση της νέας διοίκησης. Όπως είναι γνωστό ο πρόεδρος του ΑΣ έχει σημαντικό λόγο για τις επιλογές που γίνονται.

Βάση των πληροφοριών η νέα διοίκηση θα αποτελείται από εφτά ή εννιά άτομα. Ο ένας θα είναι σίγουρα από τον ΑΣ, κάτι που αποφασίστηκε και από την ΓΣ του συλλόγου.

Ο Ζήσης Βρύζας είναι φυσικά διαθέσιμος, όπως και οι γιοι του Γιώργου Σαχπατζίδη, με τον οποίο πρόκειται να γίνει νέα συζήτηση, αφού είναι και ο βασικός χρηματοδότης.

Κατά πάσα πιθανότητα η νέα διοίκηση θα ανακοινωθεί την Τετάρτη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου