Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

ΚΑΙ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ!!!

Πολλές φορές κάθομαι και αναρωτιέμαι αν όντως άνθρωποι όπως ο Βρύζας και ο Ζαγοράκης αφουγκράζονται πραγματικά το μεγαλύτερο και υγιές κομμάτι του κόσμου του ΠΑΟΚ.
Είμαστε μια μάζα ανθρώπων οι οποίοι χωρίς τυμπανοκρουσίες περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ελλιπές είναι αλήθεια ρόστερ του ΠΑΟΚ. 

Εκεί που ακούμε για ‘’κλεισμένες’’ μεταγραφές ξαφνικά ακούμε ότι ο επίσημος ΠΑΟΚ σταματάει να ενδιαφέρεται διότι ‘’χαλάστηκε’’που βγήκε το όνομα στην επιφάνεια. 

Αυτό μου θυμίζει όταν βγαίνεις ραντεβού στα τυφλά με μια γκόμενα να έχεις ειδοποιήσει πιο πριν τον κολλητό σου να σε πάρει τηλέφωνο και να σου πει κάτι και καλά άσχημο στην περίπτωση που η γκόμενα είναι κιούσπα και εσύ να τρέξεις να φύγεις. 

Βλέπω πάλι το άγχος και η αγωνία να βαράει κόκκινο για το αν θα περάσουμε την Ουκρανική Καρπάτι. 

Μας έχουν βάλει πάλι στο ‘’τρυπάκι’’πως για να γίνουν μεταγραφές πρέπει να περάσουμε στους ομίλους λες και το πρωτάθλημα περνάει σε δεύτερη μοίρα, ευτυχώς που έχουμε έναν πάρα πολύ καλό προπονητή που από ότι φαίνεται ξέρει να παίρνει από τους παίχτες το μέγιστο των δυνατοτήτων τους και παρουσιάζει μια σοβαρή ομάδα. 

Το θέμα είναι πως αυτό το κλίμα περνάει και στο ποδοσφαιρικό τμήμα με αποτέλεσμα το άγχος να τους κυριεύει, ευελπιστώ πως οι παίχτες θα μείνουν ανεπηρέαστοι και θα περάσουν στους ομίλους, όπως ελπίζω να μην ακούσω πάλι ότι μπήκαμε μέσα από το europa league

Τέλος οι επενδυτές που τόσο έχουν κουράσει(αν και βάλανε χρήματα ως τώρα)να έρθουν και να βάλουν τα 6 εκατομμύρια και η ομάδα να ενισχυθεί εκεί που πραγματικά έχει ανάγκη και με δεδομένο την αγωνιστική ανυπαρξία του Παναθηναϊκού αλλά και της Άεκ να πλασαριστεί ψηλά στην βαθμολογία, αν τελικά η ομάδα μείνει ως έχει με το ρόστερ αυτό δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω γιατί είναι πολλά τα παιχνίδια και έχουμε παίχτες κομβικούς σε μεγάλη ηλικία.

πηγή indian-bet.com(by Danis Savvidis)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου