Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΗΡΕΜΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

Άλλη μια μέρα άπνοιας για τον Δικέφαλο τόσο στο διοικητικό όσο και στο μεταγραφικό κομμάτι...Μάλλον εκεί στην γειτονιά της Μ.Ασίας οι αρμόδιοι για τα θέματα του ΠΑΟΚ έχουν λύσει όλα τα προβλήματα της ομάδας μας και κάνουν απερίσπαστοι τις διακοπές τους.


Ξέρω τι θα μου πείτε, μην γκρινιάζεις, υπομονή ξέρουν αυτοί...Αλήθεια ξέρουν? Γιατί τόση στασιμότητα σε βασικά θέματα που απασχολούν την ομάδα μας? Είναι η ηρεμία πριν την καταιγίδα η απλά δεν ασχολείται κανείς?

Από την μία οι επενδυτές βγάζουν προς τα έξω μια σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά, ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ περιμένει τα χρήματα για να κάνει νέο Δ.Σ, ο Ζαγοράκης μάλλον αγνοείται η τύχη του και ο Βρύζας χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει την θέση του, προσπαθεί από την Μύκονο να κλείσει μεταγραφή για τον Δικέφαλο...

Τι έγινε ρε παιδιά? Κοροϊδευόμαστε? Μέχρι πότε θα κάνει επιτέλους υπομονή αυτός ο υπέροχος κόσμος που σας στηρίζει τόσα χρόνια?

Πάλι καλά που υπάρχει και το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και κινούμαστε λιγάκι...Για πόσο όμως θα είναι ήρεμα τα πράγματα και εκεί, όταν η ομάδα φωνάζει ότι χρειάζεται άμεσα ενίσχυση, προκειμένου να μην χάσουμε άλλη μια χρυσή ευκαιρία...Με έναν Μπόλονι δυστυχώς δεν έρχεται η άνοιξη...

Αλήθεια κύριοι στον Α.Σ.ΠΑΟΚ γιατί δεν συγκαλείτε έκτακτο Δ.Σ για τον ορισμό νέας διοίκησης πρωτοδικείου? Η θητεία της υπάρχουσας, λήγει στις 19 του μήνα οπότε και από τον νόμο είστε υποχρεωμένοι να το κάνετε... Γιατί όμως και πάλι την τελευταία στιγμή?

Κύριε Κατσαρή με πιο σκεπτικό ζητάτε να εμφανιστούν στα ταμεία της ΠΑΕ τα χρήματα των επενδυτών και μετά να τους ορίσετε διοίκηση? Ποιος σώφρον άνθρωπος θα έβαζε τα ωραία του λεφτουδάκια χωρίς ο ίδιος να μπορεί να τα διαχειριστεί?

Κύριε Ζαγοράκη, όταν μας λέγατε για πλάνο στο αγωνιστικό τι εννοούσατε ακριβώς? Την μεταγραφή του Ρομπερ σαν ελεύθερο από τον Πανθρακικό? Τον ελεύθερο Λαζάρ ο οποίος ήρθε ελέω Μπόλονι η την μεταγραφή του Γεωργιάδη με λεφτά του κ.Σαχπαζίδη? Η μήπως την ενίσχυση της ομάδας με τον sexy Bruno την “ξεφόρτωμα” του Βιτόλο και την πώληση Βιερίνια? Γιατί δεν παίρνεις θέση? Γιατί δεν υλοποιείς τον προγραμματισμό σου για ενίσχυση της ομάδας μας χωρίς να υπάρχουν επενδυτές?

Όσο για σένα κύριε Βρύζα, ακόμη δεν έχω καταλάβει αν τελικά επέστρεψες η όχι στον ΠΑΟΚ...Και αν επέστρεψες και πάλι στην ομάδα της καρδιάς σου, ποιος είναι ο ρόλος και οι αρμοδιότητες σου? Ήρθες μαζί με τους επενδυτές η όχι? Τις όποιες συζητήσεις και κινήσεις που πιθανόν να κάνεις, γίνονται με γνώμονα τα χρήματα που ίσως μπουν από τους επενδυτές η κινείσαι με βάση τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν στην ΠΑΕ?

Είπα να κάνω υπομονή και να μην μιλήσω αλλά κάποια ερωτηματικά δεν με αφήνουν να ηρεμίσω...

Το μόνο καλό είναι ότι το αργότερο μέχρι τέλη του μήνα πρέπει όλα να τελειώσουν...Θετικά η αρνητικά...Κρίσιμες ημερομηνίες η 19/8 και η 22/8...Μέχρι τότε μας μένει μόνο το αγωνιστικό κομμάτι και η προσπάθεια μας να περάσουμε στους ομίλους του Ουέφα....

Υ.Γ. Μην νομίζετε ότι οι επενδυτές θα γλιτώσουν την κριτική μας σε περίπτωση που φανούν ασυνεπείς σε όσα απλόχερα έταξαν...Απλά θεωρώ πως έχουν το μικρότερο μερίδιο ευθύνης μια και δεν φταινε αυτοί ούτε για την μη παράταση της ΑΜΚ πριν Κανά μήνα, ούτε για την μη σύγκλιση Δ.Σ ούτε για την άσχημη οικονομική μας κατάσταση...Μέχρι στιγμής ότι είπαν το έκαναν...Περιμένουμε από αυτούς ανάλογη συνέχεια...Στο τέλος όλοι κρίνονται από τα έργα και τις πράξεις τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου