Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΕΜΒΑΣΜΑΤΟΣ...

Aγωνία υπάρχει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το πώς θα προχωρήσει η διαδικασία  στο πολύκροτο σήριαλ των επενδυτών... Μια αγωνία η οποία πηγάζει από την ανασφάλεια που δημιούργησαν οι δηλώσεις του γνωστού για τα αντί-ΠΑΟΚτσήδικα αισθήματα του, κ.Μπιτσαξή...

Στις επικοινωνίες που γίνονται μεταξύ ΠΑΕ και επενδυτών, οι τελευταίοι είναι καθησυχαστικοί, ισχυριζόμενοι πως δεν υπάρχει κανένα θέμα νομιμότητας της διαδικασίας και πως όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Ο υποψήφιος επενδυτής του ΠΑΟΚ, τον οποίο είναι ολοφάνερο ότι έχουν στοχοποιήσει το παρακράτος των Αθηνών και όλων εκείνων που λυμαίνονται το Ελληνικό ποδόσφαιρο, και μαζί του και την ομάδα μας, αναμένεται να καταθέσει αυτή τη βδομάδα το πρώτο μέρος από τα συνολικά έξι εκατομμύρια ευρώ που έχει υποσχεθεί ότι θα βάλει στην ομάδα για να συμμετάσχει στην ΑΜΚ.

Θυμίζουμε πως στη συνάντηση της Πέμπτης πριν το ματς με τη Βολερένγκα, ο ομογενής επιχειρηματίας είχε δεσμευτεί στους Κατσαρή και Ζαγοράκη, ότι θα φέρει τα χρήματα σε 4 δόσεις του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Έτσι, αυτή τη βδομάδα και μάλιστα εν όψει του αγώνα με την Καρπάτι στην Τούμπα, αναμένεται να έρθει το πρώτο έμβασμα.

Ο Φλωρίδης θέλει να κάνει εν νέου άλλη μια ηγετική εμφάνιση στην Τούμπα, έχοντας εκπληρώσει στο ακέραιο τις δεσμεύσεις του, δηλαδή την καταβολή των πρώτων 500 χιλιάδων, κάτι που ήδη έγινε, όπως και της πρώτης δόσης του 1,5 εκατομμυρίου, κάτι που περιμένουμε να γίνει.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ομογενής επιχειρηματίας συλλέγει τα χαρτιά που χρειάζονται, ώστε να μην τον αγγίξουν στον παραμικρό, οι δηλώσεις Μπιτσαξή και εκείνων που δεν θέλουν να ολοκληρωθεί το
deal

Πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη, έχει ετοιμάσει να καταθέσει στην εφορία, εκπρόθεσμες φορολογικές δηλώσεις των τελευταίων ετών, εκμεταλλευόμενος το νόμο που του δίνει αυτό το περιθώριο, ως το τέλος Αυγούστου.

Εκείνο που απομένει, είναι να δικαιολογήσει την προέλευση των χρημάτων του, και αυτό θα γίνει με διάφορα έγγραφα που θα προσκομίσει από την Τουρκια.

Σύμφωνα με τα όσα λέει η πλευρά Φλωρίδη – Σαχπατζίδη, γίνεται προσπάθεια έτσι ώστε μέσα στην εβδομάδα να εμφανιστεί ένα χαρτί από τουρκική τράπεζα, το οποίο θα επιβεβαιώνει πως τα κεφάλαια προέρχονται από επιχειρηματικές δραστηριότητες. Αυτό το χαρτί, θα χρησιμοποιηθεί και ως πόθεν έσχες, λένε οι υποψήφιοι αγοραστές της ΠΑΕ.

Μάλιστα, αν η πλευρά τους εξασφαλίσει το συγκεκριμένο έγγραφο από την Τουρκική τράπεζα, λέγεται πως δεν θα χρειάζεται μετά να μπούνε τμηματικά τα χρήματα αλλά μπορούν να μπούνε και απευθείας.

Όλα αυτά, θα φανεί το κατά πόσο έχουν βάση μέσα στην εβδομάδα. Μία εβδομάδα που σε πρώτο πλάνο θα έχει την ποδοσφαιρική αναμέτρηση με την Καρπάτι, αλλά και τις πιθανές και μη αναστρέψιμες απ ότι δείχνουν εξελίξεις στο διοικητικό αλλά και το μεταγραφικό σχεδιασμό....Υπομονή...Ο Καιρός Γαρ Εγγύς!!! Ίδωμεν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου